Weider Liquid Mega Forte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
bir tüpün tamamını 1 günde kullanırsan 1,5 ayda biter tabiki , kullanım talimatında yazdıgı gıbı günlük olarak 1/3'ini kullanırsan 20x3=60 kullanım gunu eder , 1 ay içinde 20 gun antreman yaptıgını dusunursen urun 3 ay kullanılabilir. yorumda yanlıslık yok , uretici firmanın kullanım talimatı bu , benim değil. fakat sen tüm tüpü kullanıyorsan oda senin bilecegin iş.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:34 ----------

bu tur urunlerde doz asımı oldugunda karaciğer , bobreklerde ortaya cıkan sorunları anlatmaya gerek yok sanırım... buraya bılgı almak ıcın gelen arkadasları yalan yanlıs bılgılerle sasırtmamak lazım. urun zaten cok kuvvetli , önerilen gunluk kullanım dozuna sağdık kalmanızı tavsiye ederim.

tüpün 1/3 ü mü ? yapmayın Allah aşkına ya tamam ürün kuvvetli ama dozu o kadar azaltmanın bir anlamı yok.verim alamadıktan sonra bir ürünü 5 ay kullansan ne yazar.önemli olan verim alabildiğin şekilde kullanman.ayrıca 1/3 neye göre.herkesin kilosu,genetiği,üründen aldığı performans farklıdır.bence hangi dozda gerçekten işe yaradığını düşünüyorsanız öyle kullanın.ben bu ürünü kullanmadım ama kullanıcak olsam antremandan önce bir tüpü kafama dikerdim.
ayrıca zararlarından bahsetmişsiniz doz aşımı olduğu durumda.3 gr arginine mi fazla.o zaman universal gh-max ı 6 tablet kullananların 5 gr arginine den ölmesi lazımdı.

Gunde 14 gr argınıne 20 gr glutamıne 3 gr taurın ı gecmemek lazım bı spor dergısınde okumustum .. Spordan once yarısını spor bıtınce dıer yarısını ıcebılırsın

malasef hatırlıyamıyorum su an . salona gıttıgımde dergılere bakarım bulabılırım ınsallah bnmde ılgımı ceken bı yazı oldugundan okumustum .. dergıyı bulursam dergının ısmını ve tarıhını yazarım

merhaba arkadaşlar
bu bnm ilk msjm sizlere bir sorum olacak ben 2 senedir bu sporu yapıyorum ve 1 senedir de protein kullanıyorum daha önce aldığım protein tozunun sahte oldugunu ögrendim bu yüzden 1 senem boşa gitmişti şu an optimum whey ve hydroxycut kullanıyorum. bnim sorum şu 3 gün kardio (10 km orta tempo koşu) 3 gün salonda fitness gbi bir programla optimum whey + mega forte ve musletech hydroxycut hardcore x kombinasyonu ile saglam bir definisyon yapmış olur muyum? optimum whey in içindeki yüksek arginine ve ornithine mega fortenin etkisini azaltır mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim. bu arada boy 1.76 kilo 77

merhaba arkadaşlar
bu bnm ilk msjm sizlere bir sorum olacak ben 2 senedir bu sporu yapıyorum ve 1 senedir de protein kullanıyorum daha önce aldığım protein tozunun sahte oldugunu ögrendim bu yüzden 1 senem boşa gitmişti şu an optimum whey ve hydroxycut kullanıyorum. bnim sorum şu 3 gün kardio (10 km orta tempo koşu) 3 gün salonda fitness gbi bir programla optimum whey + mega forte ve musletech hydroxycut hardcore x kombinasyonu ile saglam bir definisyon yapmış olur muyum? optimum whey in içindeki yüksek arginine ve ornithine mega fortenin etkisini azaltır mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim. bu arada boy 1.76 kilo 77

yaptığın hiçbirşey boşa gitmemiştir emin ol.sen bütün umutlarını protein tozuna mı bağladınki.fitness yapıyorsan mega forte bir işine yaramaz.hardcore çalışmalarda çok daha iyi etkisini gösteren bir ürün.body yapıcaksan kullan ama fitness için ben olsam kullanmazdım.optimum wheydeki arginine miktarı nedir ki mega forte nin yanında ve wheylerde ornithine olmaz.etkisi hakkında hiçbir katkısı olmaz.sen forteyi proteinle karıştırıp mı içiyorsun.bu kadar şey almayı düşünen bir insanın az çok bir bilgisi vardır yani.bu düşünce çok saçma..

AngryHun soruma cvp werdiin içn saolasn.. 1 sene boşa gitti dememin sebebi 1 senede neredeyse hiçbir gözle görülür gelişme kaydedemememdi. üni yurdunda saglam beslenemedigim için protein tozuna abandık mecburen saglam ant+ eksik beslenme yüzünden sonuç alamadım büyük ihtimal bu arada başlığın daha önceki sayfalarına bakarsan mega forte kullananların çoğunun proteinle beraber kullandığını görürsün..

Selamlar
Multipower'ın Nutrition Amino Mega Boost ürününde görebildiğim kadarıyla çoğu elementin gramaj olarak değeri biraz daha fazla.Bugüne kadar Weider almayı düşünüyordum fakat Multipower'ın ürününü görünce aklım çelindi hafif.Sizin yorumunuz ne olur tercih konusunda?
Bu arada Multipower gramajları;

Ampul başına:

L-Valin*
259,0 mg
L-Isoleucin*276,0 mg
L-Leucin*547,0 mg
L-Lysin*
471,0 mg
L-Methionin*
86,0 mg
L-Tryptophan*
43,0 mg
L-Threonin*
354,0 mg
L-Phenylalanin*
104,0 mg
L-Arginin*
3108,0 mg
L-Histidin*
95,0 mg
L-Cystin124,0 mg
L-Tyrosin99,0 mg
L-Prolin311,0 mg
L-Alanin
298,0 mg
L-Aspartik Asit544,0 mg
L-Serin268,0 mg
L-Glutaminik Asit929,0 mg
L-Glycin
82,0 mg
L-Ornithin
3002,0 mg

Ürün güzel , yorumlar güzel ama o fiyat ne öyle :(
180 tl çok pahalı geldi gerçekten...
Tamam Weider in kalitesini kabul ediyorum ama fiyatlar TR de gerçekten çok pahalı :( :(

Back
Yukarı