Ercan altun
Üye
Senin gibi düşünenlere cevap vermekten sıkıldığımızı söylemek istiyorum. Geçmiş yazıları okumadan ortaya fırladığın nasılda ortada.eğer zenginseniz bütün ürünlerin weider olduğu bir supplement kombinesi yapabilirsiniz (nede olsa enayinin parası çok olunca saçacak yer ararmış) bunun yerine daha ucuza daha kaliteli proteinler var
Sanada geçmiş olsun hocam. Bende aynı şekilde dışarda oturup yemek yemeğe kalksam kafamda 10 tane tilki dolaşıyor. Şunu yesem şu dokunur bunu yesem bu dokunur diye. İso 100 denemiştim midemi bozmuştu ama çok enteresandır abim iso 100 satın aldı ve bende bir miktarını kullanma fırsatım oldu tekrar. Ürün ilk 3 gün gaz yaptı sonra bünyem alıştı ve hiç bir şikayetim olmadı. Diğer söylediklerini not aldım bittikçe onlardanda deneyebilirim.Hocam geçmiş olsun. Aynı sorun bende de var. Bilmeyen boş boş konuşur. Mesela organik olmayan yumurta bile yesem hemen ishal oluyorum. Dışarıda yemek yemeye korkuyorum. Bana dokunmayan wheyleri yazayım. Belki faydalanabilirsiniz.
- muscle milk
- iso 100
- optimum hydrowhey
- weider premium whey
Şu an weider kullanıyorum. Muzlusu pek hoşuma gitmedi. Çilek vanilya mükemmel.
--- ERA ---
Benim kullanıp mideme dokunmayan protein aminoları sayıyım
Weider premium whey protein tozu
İso-100
x-tend bcaa
Weider süper aminos
weider premium bcaa
üniversal beef amino 400 tablet
Eğer antremanların gerçekten sert geçiyorsa Mp-Recon ''5'' kere falan kullanma fırsatım oldu. Ağrı sancı ortadan yok oluyor hocam. Bu üründe mideme dokunmadı.
Universal amino 2700
Bu ürünleri kullanma fırsatım oldu ve hiçbiri dokunmadı.
Şu an sadece protein tozu ve weider premium bcaa kullanıyorum. Açıkcası rich piana'nın yemek yeme konusundaki fikirleri ufkumu açtı bütün videoları izlemelisin hocam.
Yani olayın sadece yemek yemek ile ilgili olduğu konusunda olağanüstü bilgiler veriyor. Teşekkür ederim paylaşımın için. Sağlıklı sporlar diliyorum.