Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
bu yazının aynısını gaspari myofusion başlığındada yazmak gibi bir saçmalık yapmanızın özel bir sebebi var mı acaba..

Kullandım, kütlede de hacimde de müthiş verim aldığımı söyleyebilirim... İçerisinde BCAA olmasına rağmen ilave Weider BCAA ile kullandım, perfect... İthalatın olmadığı söyleniyor, Türkiye'deki stokları bittiğinde ihraç etmeme kararı almışlar. Bilmiyorum ne kadar doğru... Fakat ben bittikçe almaya çalışacağım, şimdilik bitmeden 1-2 nitrotech buldum da depoladım, 1 aya hepsi bittiğinde Weider almayı düşünüyorum yine. Biraz cebiniz yanar ama karşılığını alırsınız.

Belki çok bel bağlayan olur bunca yazdığıma ama söylemeden geçmemeliyim elbette, beraberinde beslenmenizi kuvvetli tutmalısınız.

Saygılar...

bir kutu bitirdim;

tadını berbat buldum,herhangi bir farkını görmedim,bir daha bedava bulmazsam almam sanırım.

yarın siparişi vericektim...şimdi bunu yazınca almak istemedim ama vazgeçmedim de:s

valla hocam kusura bakma ama bunlar benim düşüncelerim.Alın kullanın belki sen çok beğenirsin.Zaten birçok kişi beğenmiş bir ben beğenmemişim nerdeyse,belki bende bir sorun vardır:o

Ben çok memnunum. kutunun yarısına geldim ve herzaman supplement kullandığımda beslenmeme de dikkat ederim. bu güne kadar 10 çeşit protein tozu kullandım. ama weider premium bir başka.

valla bende optımum ultımate ve weider arasında kararsız kaldım ama buyuk ıhtımalle weider alıcam creaıtınıyle bırlıkte ıns faydasını goruruz

daha iyi etki almak için 4 ölçek alın hatta..antreman sonrası ve sabah&antreman öncesi almanız yeterli.osman en son kilo almaya çalışıyordun,şimdi gelmiş weidere bakıyorsun.o kadar para vereceğine gayet iyi gainerlar alırsın.yeni spora başlamış biri için bu ürüne gerek yok..

angryhun gaınerım var zaten yanında proteın tozu da ıyı olcaktır dıye dusundum sabah antreman once sı ve sonrası zaten bu urun ve snn soyledıgın ultımate arasında kaldım almısken tam olsun dıye dusunuyorum yanı faydasını goremeyecegım bı urun almak ıstemıyorum

protein tozundan nasıl bir fayda bekliyorsunki.arada uçurum olmadığı sürece alacağın etkiler hemen hemen aynıdır.2 ölçek protein tozu almanı tavsiye ederim,3 e gerek yok.günde 4-5 ölçek hardline progainerda kullanıyorsun çünkü.günde supplementlerden aldığın protein çok fazla oluyor bu şekilde.bence bu kadarına gerek yok.

Almanya'ya gidince Peak, Allstar, BMS markalarını kullanıyorum. bu markalar kalitesi ürün gamı çeşitliliği ile çok tutulur. almanya avrupanın suplement cennetidir, orada bile weider TR 'deki kadar popüler değil. usa'da işe hiç popüler değil bb.com 'da ürünleri uzun yıllardır yoktu.

Türkiyede nedense anlamadığım bir sebebten dolayı hep popüler. marka kıtlığından, azlığından olsa gerek ve şehir efsanesi durmuna geldiğinden..

Arkadaşlar merhabalar. Bende 3 ayımı doldurdum, bugün protein, creatine ve amino asit ile suplementlere balıklama bir atlayış yapacağım. Bu ürünü almanyadan almıştım. İçinden çıkan ölçek tam 50 gr alıyor. Üzerinde 1serving=30gr diyor. yaş 25, boy 181, kilo 78. haftada 4 gün gidiyorum spora. Bu veriler ışığında günde kaç gr, kaç kez kullanmalıyım? off günlerde nasıl, on günlerde nasıl almalıyım?

protein tozundan nasıl bir fayda bekliyorsunki.arada uçurum olmadığı sürece alacağın etkiler hemen hemen aynıdır.2 ölçek protein tozu almanı tavsiye ederim,3 e gerek yok.günde 4-5 ölçek hardline progainerda kullanıyorsun çünkü.günde supplementlerden aldığın protein çok fazla oluyor bu şekilde.bence bu kadarına gerek yok.

kardesım dogru soluyosun da hardlıne da karbonhıdrat mıktarı cok yuksek proteın mıktarı az ben o yuzden gunde 1 veya 2 olcek de proteın alayım dedım eger sadece gaınerda aynı gorevı gorur dıyosan almayayım sadece creatıne sıparıs edeyım ..

Back
Yukarı