Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
kardeşim topaklanma dedigim aslında kalıp kalıp duruyor ölçegi yada başka birşeyi degdirdiginde dagılıyor ölçegi doldurdugunda ölçegin şeklini alıyor biraz
tane tane degil kutuyu başaltsan tozun hepsi döktügün yere düşer daha önce kullandıgım izole protein gibi havaya herhangi bir uçuşma filan olmaz biraz nemli gibi yani
o yüzden tozdan biraz işgillendim ürünü yeni aldım skt 10ay2017 tarihli supplementler.com ürünü bunun muzlusunu kullanan arkadaşlar varmı onlardada aynı şekildemi cevap veren olursa çok sevinirim

Isolate toz gibi olur whey biraz daha nemli. Sikinti yapma ürün saglam. :)

arkadaşlar 2 kez optimum gold whey kullandım ama özelliklerini okuyunca weider'in daha iyi olduğuna karar verdim

Kullanılan protein ham madde kalitesinin çok yüksek biyolojik değere (100 biyolojik değer) sahip olması
%25 BCAA amino asit oranına sahip olması
Saf halde ilave edilmiş 2000mg Glutamin amino asiti içermesi
Emilim süresini hızlandıran %20 İzole Whey Protein içeriğine sahip olması

özellikleri bu şekilde optimum gold'da ise bu tür özellikler bulunmuyor sizce aradaki 50 tl fiyat farkına değer bir ürün mü ?

Ben de ürünü protn7'den aldım , dediğiniz gibi kutuda topaklanıyor fakat suya çok rahat karışıyor. Vanilya çilek bu arada, sizinki köpürüyor mu?
kardeşim topaklanma dedigim aslında kalıp kalıp duruyor ölçegi yada başka birşeyi degdirdiginde dagılıyor ölçegi doldurdugunda ölçegin şeklini alıyor biraz
tane tane degil kutuyu başaltsan tozun hepsi döktügün yere düşer daha önce kullandıgım izole protein gibi havaya herhangi bir uçuşma filan olmaz biraz nemli gibi yani
o yüzden tozdan biraz işgillendim ürünü yeni aldım skt 10ay2017 tarihli supplementler.com ürünü bunun muzlusunu kullanan arkadaşlar varmı onlardada aynı şekildemi cevap veren olursa çok sevinirim

Dün ilk kez antreman sonrası kullandım kas ağrılarını bir miktar azalttığını söyleyebilirim . Bakalım normalde pahalı protein tozlarına karşıyım fakat bahsedildiği kadar varmıymış denemek istedim zamanla gelişmeleri yazarım

Bu ürünün şeker oranı hakkında net bir bilgilsi olan varmı?

Her sitede farklı yazıyor , anlamadım gitti o_O

Yağ yakımı döneminde olan biri için uygunmudur bu ürün?
Teşekkürler..

Bu ürünün şeker oranı hakkında net bir bilgilsi olan varmı?

Her sitede farklı yazıyor , anlamadım gitti o_O

Yağ yakımı döneminde olan biri için uygunmudur bu ürün?
Teşekkürler..
1.6 kardeşim

arkadaşlar bu ürünün chocolate-nougat aromalısını aldım.1 haftadır falan kullanıyorum fakar tadı berbat geldi bana.ben daha önce optimum,twinlab,mucletech kullanmıştım ama bunun hiç alakası yok.acımtırak bir tadı var,ilk defa bi protein tozunu içim almadı.Normal tadımı böyle,yoksa benimkindemi bir sorun var ?
Birde diğer bi dikkatimi çeken şey,kutunun içine dikkatli baktıgınızda protein tozundan hariç,kristalize beyaz parlak renkte tozlar görünüyor ara ara.bunlar glutamine falanmıdır ?
Ben de aynı urunu cikolata-nouget'i dün itibariyle aldim daha once optmum whet ve dymatize iso 100 kullanmştm bu kez weider aldm ve tad konusunda aynı şikayetlerden muzdaribim tadı acı ve yanık gibi. icmekte zorlandm ürün sahte mi acaba diye düşündürdü hala da düşünüyorum. Bi çok yerde arastrdim ve bu marka ve ozellikle bu aromasindan herkes çok memnunken bi çok yorumdan sonra purulence nin bu yorumunu okudum sikayetlerinin tıpkısı bende de var bana tadı kötü geldi elbetteki tad ikinci planda ancak herkes çok memnunken bana tadinin bu kadar buruk ve aci gelmesi sahte olabilecegini dusundurdu o kadar parayi bayldiktan sonra müthiş bi hayal kırıklığı yaşyorum

Ben de aynı urunu cikolata-nouget'i dün itibariyle aldim daha once optmum whet ve dymatize iso 100 kullanmştm bu kez weider aldm ve tad konusunda aynı şikayetlerden muzdaribim tadı acı ve yanık gibi. icmekte zorlandm ürün sahte mi acaba diye düşündürdü hala da düşünüyorum. Bi çok yerde arastrdim ve bu marka ve ozellikle bu aromasindan herkes çok memnunken bi çok yorumdan sonra purulence nin bu yorumunu okudum sikayetlerinin tıpkısı bende de var bana tadı kötü geldi elbetteki tad ikinci planda ancak herkes çok memnunken bana tadinin bu kadar buruk ve aci gelmesi sahte olabilecegini dusundurdu o kadar parayi bayldiktan sonra müthiş bi hayal kırıklığı yaşyorum
dostum ben 2 kere kullandım weider suan hala weider var arkasını fotograf seklınde atarsan vs yardımcı olmaya calısırm bende cıkolotalı kullanıyorum tadı ınanılamz güzel arkasındaki lot numarasını ıletırsen fırmasından bakarız orjınallıgıne.

bir kutu chocolate nougat kullandim - tadi harika simdiye kadar kullandiklarim arasinda en iyisi. urun kalitesi de cok iyi. tercih edeceginiz urunler arasinda ilk 4e girer. bu urunu bana tekrar aldiracak olan tadidir. sonucta protein tozu mucizeler beklemeyin, sadece gunluk almaniz gereken protein miktarina ulasmak icin bir arac.

dostum ben 2 kere kullandım weider suan hala weider var arkasını fotograf seklınde atarsan vs yardımcı olmaya calısırm bende cıkolotalı kullanıyorum tadı ınanılamz güzel arkasındaki lot numarasını ıletırsen fırmasından bakarız orjınallıgıne.
[DOUBLEPOST=1461533284][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1461533432][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1461533617][/DOUBLEPOST]Resmi atmaya çalştm ginderebldm mi blmiyorm simdiden yardm için tesekkrler

Son düzenleme:
[DOUBLEPOST=1461533284][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1461533432][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1461533617][/DOUBLEPOST]Resmi atmaya çalştm ginderebldm mi blmiyorm simdiden yardm için tesekkrler
yok dostum gondermedın

Son düzenleme:
Ben siteden değilde agora avmde lifestyle nutrition diye bi supplement magazasndan 300 tl ya aldm[DOUBLEPOST=1461785071][/DOUBLEPOST]
kardes arkasında barkod numarası var etıketlerde olur ya oyle 8-10 hanelı onu googleda http://gepir.org.tr/ şurda sorgulat
[DOUBLEPOST=1461785190][/DOUBLEPOST]
Ben siteden değilde agora avmde lifestyle nutrition diye bi supplement magazasndan 300 tl ya aldm[DOUBLEPOST=1461785071][/DOUBLEPOST]
Attığım resme bakarmsniz almanya menşeli gosteriyir sanırım. orjinal olduğunun kanıtı mıdır sizce bu

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-27-22-22-57.png
    Screenshot_2016-04-27-22-22-57.png
    104,5 KB · Görüntüleme: 471
Son düzenleme:
Back
Yukarı