Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
Ben siteden değilde agora avmde lifestyle nutrition diye bi supplement magazasndan 300 tl ya aldm[DOUBLEPOST=1461785071][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1461785190][/DOUBLEPOST]
Attığım resme bakarmsniz almanya menşeli gosteriyir sanırım. orjinal olduğunun kanıtı mıdır sizce bu
orjınal kardeşim sıkıntı yok:)

Arkadaşlar ilk defa protein tozu kullancağım ve bu markayı tercih ediyorum.
Spordan sonra protein tozu gece yatmadan öncede kazein protein tozu kullanmayı düşünüyorum.
Rahatsızlığımdan ötürü osteoporoz(kemik erimesi) sorunum var.
Okuduğum bazı makaleler protein tozlarının kemik erimesini ilerlettiğini yazıyor.
Kalsiyum emilimini azaltır mı ? Kemiklerimi güçlendirmek için herhangi bir supplement mevcut mu ?
Spor sonrası Weider Premium Whey gece yatmadan önce Kazein protein tozu kullanırsam kemiklerime ne gibi zararı olur yada bu zararı nasıl önleyebilirim.

Spordan sonra protein tozu gece yatmadan öncede kazein protein tozu kullanmayı düşünüyorum.
Okuduğum bazı makaleler protein tozlarının kemik erimesini ilerlettiğini yazıyor.
Kalsiyum emilimini azaltır mı ? Kemiklerimi güçlendirmek için herhangi bir supplement mevcut mu ?
Spor sonrası Weider Premium Whey gece yatmadan önce Kazein protein tozu kullanırsam kemiklerime ne gibi zararı olur yada bu zararı nasıl önleyebilirim.
kemik zayıflama olayı ancak haddinden çok fazla protein alırsan gerçekleşir

beyler bu ürünün hangi aramolası güzel ? Muz diye düşünüyorum çok severim normalde ama bunda nasıl olur ? Yarım yağlı süt ile içeceğim.

Kardeş kazein tozu almak yerine yatmadan önce peynir ye böylece kazein yanında kalsiyumda alırsın kemiklerine iyi gelir

Ürün bugün elime geçti ******den sipariş etmişyim. İçinde ölçek yok diye biliyodum ama ölçek çıktı içinden. sahte mi acaba diye içime kurt düştü yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar ürünün fiyatı internette 300 tl ama sumplement satan bi dükkan var orda 265 tl sizce orjinalmidir veya prjinal olduğunu nasıl anlarım

yanısıra weider amino asit de kullanıyorum ve kullandığım llk 2 aydaki etki için çok iyi diyebilirim. şuana kadar kuyguladığım en etkili kombinasyonum oldu.

Arkadaslar
Denemek için Weider whey protein almıştım. 2300 gr. 77 servis diyor 30 gramlık servislerle. Ancak içerisinden çıkan ölçegin üzerinde 100 gr yazıyor ve kafam karıştı. o ölçek ile kullanırsam 20 serviste bitecek acaba ölcegi 1/3 olarak mı kullanmalıyım. mutfak tartım yok o ölçek kac gr gelir bilemiyrum 100 yazıyor ancak. o yüzden kullanan birisi yorum yapabilir mi

Arkadaslar
Denemek için Weider whey protein almıştım. 2300 gr. 77 servis diyor 30 gramlık servislerle. Ancak içerisinden çıkan ölçegin üzerinde 100 gr yazıyor ve kafam karıştı. o ölçek ile kullanırsam 20 serviste bitecek acaba ölcegi 1/3 olarak mı kullanmalıyım. mutfak tartım yok o ölçek kac gr gelir bilemiyrum 100 yazıyor ancak. o yüzden kullanan birisi yorum yapabilir mi
Kardeşim şahsen protein tozu kullanmıyorum fakat elindeki ölçeği şu şekilde kullanabilirsin; 2 yemek kaşığı protein tozunu elindeki ölçeğe doldur. Göz kararı onu aklında tutarak kullanacağın zaman o kadar koyup içeceğini hazırla. Hatta 2 kaşık koyduğunda nereye denk geliyorsa ölçeğine bir işaret vesaire yaparak o işarete kadar da koyabilirsin..

Back
Yukarı