Nereden aldıysan öncelikle arayıp bir sor. Bazen ürünlerden ölçek çıkmayabiliyor. Ayrıca Weider markasında bir ürün sahteliği problemi yaşayacağını da düşünmüyorum.S.A, merhaba arkadaşlar , az önce şipariş verdiğim Premium Whey geldi fakat içinden ölçek çıkmadı, sizce de bir aksilik yok mu
hangi sitede var[DOUBLEPOST=1482302333][/DOUBLEPOST]kendi proteinimin bitmesine 1 hafta falan kaldı. bir sitede indirime girmiş 232tl ye düşmüş. fırsatı kaçırmadan alayım mı yoksa başka ürün mü önerirsiniz?
weiderın sitesine gir ve orjinallik barkotuna bi bak derimS.A, merhaba arkadaşlar , az önce şipariş verdiğim Premium Whey geldi fakat içinden ölçek çıkmadı, sizce de bir aksilik yok mu
ben aldığımda çıkmıstıKaşık yok zaten kullanım talimatını okursan 2 çorba kaşığı 1 ölçek yazar. Weiderin çoğu ürününden kaşık çıkmıyor zaten.
O kadar para ver kaşık çıkmasın bak şu İsrail'in yaptığına iyiki hiç almadım bu markayı Amerikalılarıda üzerine koyduğu Amerikan bayrağı ile kandırmaya çalışıyor ama oradakiler yemez bunu ancak bizim gibi 3 dünya ülkeleri alır.
Waider hakkında buraya öz geçmiş yazarımda neyse sen Alman sanmaya devam et roni Coleman ver bakalım ağzını suruyormu waider ürünlerini önüne para yığ iciremezsin Macdonald yemezler bir bodybulding yapan profesyonel Amerikalı ağzına sürmez ürünü kaliteli filan diyipte şişirmeyin hepsi aynı bide bazı yazıları okuyorum 2 tane bilimsel bişey yazıyorlar millette bir şey biliyorda yazıyor sanıyor adamı waider kapıcı yapmaz burda durmadan waider övüyor görende altın tozu satıyor sanır
Yav ne boş bomboş cevaplar verip duruyorsun millete. Yok alman değilmiş de şöyleymiş böyleymiş! Sevmiyorsan bu konuda işin ne ? Git dandik hardline kullan o zaman.Tabi tabi Alman yersen o sitelere inansaydik yanmıştır
Hardlinenin dandik olduğuna kanıtın nerde neden adamın malını kötülüyorsun varsa elinde kanıtın göster yoksa sus. Tadını beğenmezsin anlarız içeriğinde fazla şeker var dersin bakarız anlarız ama dandik demek için elinde kanıtın olacak.Yav ne boş bomboş cevaplar verip duruyorsun millete. Yok alman değilmiş de şöyleymiş böyleymiş! Sevmiyorsan bu konuda işin ne ? Git dandik hardline kullan o zaman.
oda sıcaklıgında, rutubetsiz bir yerde agzı kapalı bir sekilde muhafaza edildiyse SKT'ye kadar bir sey olmaz. tadı en guzel protein tozlarından birisi Weider, tadında anormallik olmaması lazım.Merhaba arkadaşlar arkadaşım haziran 2016da almış bu proteini son kullanma tarihi haziran 2017 aldığında bir kere açmış ondan sonra hiç açılmadan serin yerde saklamış sizce bozulmuş mudur daha önce bu markayı kullanmadım kokusunuda bilmiyorum ama actığım zaman kötü bir koku gelmiyor
Teşekkür ederimoda sıcaklıgında, rutubetsiz bir yerde agzı kapalı bir sekilde muhafaza edildiyse SKT'ye kadar bir sey olmaz. tadı en guzel protein tozlarından birisi Weider, tadında anormallik olmaması lazım.
Ben sütle kullandım. Gayet güzel. Ama çikolatalı nugatlı daha güzel....bu premium whey'in stracciatella [vanilya + çikolata parçacıklı] olanını kullanan var m ? tadı konusunda biraz kararsızım, aslında sonuçta keyif için içmicem, kaslara faydası olsun diye içicem ama genede insan merak ediyor iyi mi kötü mü tadı diye.