Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
ürünün basarılı olması tartısılmaz weider sonucta ama basarılı olması için sert antrenman,ii beslenme ve ii dinlenme lazım..öyle 1 ay kullandm çok basarılı,15 gün kullandm çok ii tavsiye ederim demek bnce biraz anlamsız..saygılarımlaa

edit :yazım dilini daha dikkatli kullanınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar mesajı yanlış yere yazıyorsam hatamı bağışlayın.
Ben weider premium whey protein 2.3 kg ve Amino Liquid Mega Forte alıp kullanmak istiyorum BB ye başlıyalı 50 gün oldu boy 1.74 - 69 kg yaş 20 adaptasyon programından sonra gerçekten bilerek biraz sert bir program yazdırdım sizce çok mu erken bu ürünleri kullanmak için .kafaya taktım birkere kullanırsam yararı olurmu

Muscletech daha iyi arkadaşlar artik weiderin dünya piyasasinda yeri sarsilmaya başladi..musletech daha iyidir ama tad olarak bişey diyemem..muscletechle kiyaslamayin...

arkadaşlar hala net bir cvp gelmedi bu ürünün tadinı kullananlar tarif edebilirlermi amerikan pasajından pazarlıkla 170ytlye aldım kapağın altında koruma şeridide vardı içinden küreğe benzer bir ölçekte çıktı ama tadı gnc whey e göre gerçekten çok hafif sanki nesquik içiyorum kullanan arkadaşlar bu ürün böylemi lütfen aydınlatın sahtedir diye korkuyorum tadı nasılll?
arkadaşım kullanıyor ürünü aynen dediğin gibiymiş tadı nesquik dedi o da

Arkadaslar forumda yeniyim hepinize selamlar. Bende bu ürünü kullaniyorum gercekten etkili ama Türkiye`de malesef cok pahali, yurtdisinda yasiyorum buradaki fiyati 47 euro yaklasik 95 lira degerinde.

ya hepsı yalan dıger urunlerın weider ve muscle tech en saglamı kı yanlıs bılmıyorsam muscle techde weiderın urunlerınden gercekten en kısa zamanda alacagım GNC kullanıyordum berbat dıyebılırım bu urunlerın degerlerıyle ve GNC nın gosterdıgı yararlardan! sonra..

ankete oy atmadım... ama atıp ve başarısız bulan arkadaşlar neden başarısız buldu onu merak ettim.zira ben de italyadan ablam vasıtası ile sipariş verdim ve ürün bir haftaya elimde olacak.. benim spor hocam methetmişti. ben de denemek istiyorum. bana gelecek fiyatı 61€ ve buradaki fiyatı 260 TL. dağlar kadar fark var.
deneyenlere sorum? sizce çikolatalı mı yoksa muzlu mu alayım? ben muz düşündüm ama tadan varsa söylesin lütfen...

Benim favorim cilekli, muzlu tadi biraz tuhaf sanki muzla alakasi yok gibiydi. Cikolatalisi ayni nesquik tadinda ve en cok satan ürünü.

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum protein tozu olarak içeriği iyi. Bende ki çikolatalı tadıda çok güzel özellikle süt ile harika.Ama fiyati çok yüksek 265 tl. maddi durumunuz iyi ise tavsiye ederim. Bu arada bir sanal mağzada son kullanma tarihi 2010 un 5. ayı olan weider pr. whey pro fiyatı 199 tl duyurulur. 76 yada 72 porsiyon var tam hatırlayamadım 1 porsiyonu 36 gr içinden ölçü kaşığı çıkıyor zaten. antrenman günü: sabah, antrenmandan hemen sonra ve akşam yatmadan alırsanız (günde 3 kere) ve antrenman olmayan günler sabah akşam olmak üzere 2 sefer alındığında (Ben bu şekil kulanıyorum) haftada da 4gün spor salonuna gidiliyorsa haftada 18 porsiyon eder 18*4= 72 PORSİYON TAM bir ay sallar. beşinci aya daha 3 ay hadi 2 ay diyelim 2kutu bu fiyata alınır bence

merhaba arkadaşlar,

ürünün piyasadaki satış fiyatı 260 lira. yalnız bir sitede son kullanma tarihi 30.05.2010 olan ürünlerin fiyatı 199 liraya düşürülmüş, son kullanma tarihinin yaklasması ürünün kalitesi acısından kötü bir etken midir?

saygılar

Son kullanma tarihi yaklastıkca urun bozulmuyor, ancak bu tarih gecince urunde bozulmalar olabilir. Bu sadece Whey icin degil, her ürün icin gecerli. SKT'ya kadar üretici firmalar, ürün uygun sartlarda muhafaza edildigi taktirde ürünün bozulmayacagını garanti ederler. O tarih gecince de ürün bozulmaya baslar...

Sein kastettigin ürünün SKT 30.05.2010. 31 mayısta bu ürün bozulmaya baslar diye bir sey yok. Bu tarih gectikten bir süre sonra bozulmalar baslar. 30 mayısa kadar o ürünü tüketebileceksen, cekinme al derim.

Son düzenleme:
ewet arkadaslar bende aldım bugün şimdi baslıycam kullanmaya ilk protein tozu kullanımım insallah faydasını görücem.kaliteli bir ürün aldıgımdan kesinlikle şüphem yok.

Aslında ******iyede neden bu kadar popüler anlayamadım.Amerikadaki fiyatları çok ucuz , üstüne incirlikte ekmek parasına geliyor.Fiyat kalite açısından belirleyici olmayabilir ama geçen gün arkadaşım bahsediyordu artık bu ürünleri 3.Dünya ülkelerine gönderiyorlarmış.(Afrika..vs)

Kötümü derseniz kötü degil ama Muscletech Whey le kıyaslanacak düzeydede degil..

Weider olsun diğer ürünler olsun zaten amerika da genel olarak bu tür ürünler çok ucuz. Weider almanya da pahalı dır. Zaten Türkiye deki weiderların bir çoğu Almanya dan ithal edilir.
3. dünya ülkelerine gönderiliyor muymuş :D peki ya Almanya ve diğer Avrupa ülkelerine ne demeli ?

Ben de bir kutu (2.3 kg) weider premium whey aldım, son kullanma tarihi benim de merak ettiğim bir konuydu. Ama son kullanma tarihi gelmek üzere olan bir ürünle, henüz üretilen bir ürün arasında hiç mi fark olmuyor, bu mantıksız gibi geldi bana.

Back
Yukarı