Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
anladım xxxxxxxx sağol,ama yine aklım karışık gainer mı protein mi herkes farklı birşey söylüyoo koskoca forumda bir sen cvp yazmışsın kardeş tekrar sağol,,

Son düzenleyen: Moderatör:
anladım xxxxxxxx sağol,ama yine aklım karışık gainer mı protein mi herkes farklı birşey söylüyoo koskoca forumda bir sen cvp yazmışsın kardeş tekrar sağol,,

Kendiniz karar vermelisiniz. Sorunuz konu dışıdır. Lütfen kardeş gibi kelimeler kullanmayınız.

Sorunuza gelince forumda tonlarca başlık mevcut, kimse yazmamış demişsiniz ama hazıra konmuşsunuz arama yapmanızı öneririm.

Ben arama yaparak bunları buldum
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/protein-tozu-mu-yoksa-gainer-t4506.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/protein-tozu-mu-yoksa-weight-t11107.html?p=109581

Güzel Ürün Bence. Bizim Spor Salonunda 2-3 Kişiye Önerdik Memnun Kaldırlar

arkadaşlar selamlar.
bu ürünün ölçek kullanımından tam emin olamadım,otrada bir karışıklık olduğu kesin.
ürün ambalajının açıklama etiketinde
''30 gr.protein tozunu (kendi ölçü kaşığı ile bir kaşık) 300 ml.yarım yaplı süte karıştırınız''
denmiş..
ancak ürün kutusundan çıkan ölçü kaşığının üzerindeki ölçü birimi mililitre (ml.)
tam dolu hali 100 ml. sınırınıda..
yani 30 gram protein tozu 100 ml'ye mi eşit geliyor..
ölçü birimleri karşılaştırma tablosunda 1 gr su = 1 ml.su denilmekte..Su için gr ve ml.birbirine eşit iken,protein tozunda farklı mıdır?
eğer 1 gr=1 ml ölçüsü evrensel ise,kutu üzrindeki tarifte çok ciddi hata var demektir,çünki tam kaşık ölçüsü 100 gr.a tekabül eder..

bu konuda tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

arkdaşlar merhaba ben spora başlıyalı 5 ay oldu.cok iyi gelişim gösterdim. geçen ay Gainer bitirdim Perfect Nutrtion. Bugün protein tozu almak istiyorum. Boyum 1.83. Kg 82 . Weider Whey premium düşünüyorum.yanında ekstra bişi tavsiye edermisiniz ? amino asit gibi ?

arkadaşlar selamlar.
bu ürünün ölçek kullanımından tam emin olamadım,otrada bir karışıklık olduğu kesin.
ürün ambalajının açıklama etiketinde
''30 gr.protein tozunu (kendi ölçü kaşığı ile bir kaşık) 300 ml.yarım yaplı süte karıştırınız''
denmiş..
ancak ürün kutusundan çıkan ölçü kaşığının üzerindeki ölçü birimi mililitre (ml.)
tam dolu hali 100 ml. sınırınıda..
yani 30 gram protein tozu 100 ml'ye mi eşit geliyor..
ölçü birimleri karşılaştırma tablosunda 1 gr su = 1 ml.su denilmekte..Su için gr ve ml.birbirine eşit iken,protein tozunda farklı mıdır?
eğer 1 gr=1 ml ölçüsü evrensel ise,kutu üzrindeki tarifte çok ciddi hata var demektir,çünki tam kaşık ölçüsü 100 gr.a tekabül eder..

bu konuda tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Özkütle her maddenin farklıdır, sadece suyun özkütlesi 1 olduğu için 1 gr su = 1 ml su ya eşittir. yanı protein tozunda farklıdır, sütte farklıdır. Örneğin 1 ltlik amino asit aldım, 1.6 kg ağırlığında. Kutu üstünde verilen bilgilerde bir yanlışlık yok yani, Umarım yardımcı olmuştur:)

gecen sene büyük bir kutu kullandım sürekli sütle kullandım tadı harika nesquikten hiçbir farkı yok.Fayda sağladımı derseniz 1 kutu için karasızım ama kesinlikle faydası olmustur.protein tozunun faydasını net görebilmek için sanırım an az 3 kutu falan bitirmiş olmak gerekir diye düşünüyorum.Hayatımda ilk ve tek kullandıgım protein tozu almısken en iyilerinden almak istedim.

Evet

Bende almayı dusunuyorum ancak bence cok pahalı arkadasın dedigi gibi 160tlye alın 40 tl cepte kalsın kafa_kafa_

100 gr içinde
Enerji değeri 1520 kJ/359 kcal)
Protein 73 gr
Karbonhidrat 5,5 gr
Yağ 5,0 gr
Vitamin B6 2 mg
Kalsiyum 380 mg
Magnezyum 70 mg
L-Glutamine 6700 mg

bi arkadaş besin değerlerini yazmış bu şekilde. 5.5 karbonhidrat 5.0 gr yağ olduğu yazıyor sizce bu kilo problemi olanlar için yağ olarak kilo almak istemeyenler için bi problem oluşturmaz mı ?

iyi bir ürün oldugunu söyleyebilirim ama optimum whey´den iyi degil ayni porsiyonda ON whey daha fazla protein iceriyor ve Weider´in daha pahali olmasida cabasi
(almanya fiyatlari)
Optimum Whey 45€
Weider Premium Whey 53€

ON daha iyi demişsiniz fakat hangi protein tozunun protein fraksiyonları %90.bunu söyleyebilir misiniz.weider açıklamış çünkü ..... güveniyor.bu proteinin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor ki zaten weider de bu üründe bulunan proteinin 1 saat içerisinde kana %100 oranında karışacağını belirtmiş.değerlere bakıp bu daha iyi demek çok yanlış.sonuçta her 25 gr protein 25 gr olarak sindirilmiyor.bunu bilmelisiniz.

iyi bir ürün oldugunu söyleyebilirim ama optimum whey´den iyi degil ayni porsiyonda ON whey daha fazla protein iceriyor ve Weider´in daha pahali olmasida cabasi
(almanya fiyatlari)
Optimum Whey 45€
Weider Premium Whey 53€

Önemli olan fazla protein içermesi değil, emilimdir. Vücut ürünü ne kadar verimli kullanabilirse o ürün o kadar değerlidir.

Weider ürünleri gerçekten çok temiz ve kaliteli ürünler. Kullandığım hiçbir Weider ürününden pişman olmadım.

İki protein tozu arasında tabiki Premium Whey daha iyidir. Ancak paranız yoksa ON da başarılı bir ürün.

viyanadan bi tanıdığım gelcek, ona sipariş vermeyi düşünüyorum 2 kutu. bakalım bi de bunu deneyelim:) ama türkiyede fiyatı tam tamına 260 tl, orda ise 52 euro...
bu ne uçurum böyle anlamadım gitti

Back
Yukarı