weider premium whey--yoksa-- amino 22222 325 tab + optimum gold whey 2.3 kg.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lazur

Üye
arkadaslar
5_buyuk.jpg

Weider Premium Whey 2.3kg : 260 ytl

shop-optimum-nutrition-gold-standard-whey.jpg
2222tabs325.jpg

Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standard, 2341 Gram (135 ytl)+ Optimum Nutrition Superior Amino 2222 325 tablet (105ytl) :240 ytl

bütcem 260 ytl ye kadar sızce sadece weider i mi almalıyım yoksa optimum whey le amino 2222 takviyesinimi arada bayagı bı fark var weider neden bukadar pahalı anlayamadım??

weider premiumu kullananlar öyle bir anlatıyorki etkilenmemek mümkün değil ben kesinlikle ya muscle tech yada weider premium kullanmak istiyorum ramazan bitsin işe yaramasada kullanmak istiyorum gözlerim acık gitcem yoksa :) kombine olarakda optimum bence fakat amino 2222 ben kullandım pek verim alamadım universal amino 3001 çok övülmekte salondada kullanan arkadaslar çok methediyor 160 tabletlik 100 tl bakmanı tavsiye ederim

ewet dogrusu optimum olcak bunları deneyıp snra daha agırına geçerım heralde optimumda izole çıkarsın artk weiderin diger bir urunu yarım saatte kana karışıyor : Weider CFM Whey Protein Ultra Filtrated, 908 Gram Whey Isolate '' ama bu urununde 145 ytl gıbı bır fıyatı var yanı benm gıbı ogrencı ve yenı başlayanlar ıcın çok uçuk ayrıca baktıgımzda 260 ytlye weider premıum alcagımıza optimum whey 4.5 kg 230 ytl ye alırız olçegi yukseltırız boylesı daha etkılı olmazmı proteın oranıda ıkı katı olur

Son düzenleme:
Back
Yukarı