Weider Pure Creatine 100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.586
BSN Cell Mass ve bu ürün arasında kaldım.Hacim artışı için hangisini tavsiye edersiniz ?

kreatin için antrenman öncesi alınması tamamen gereksiz diyen bir tek seni tanıyorum :)

kreatin vücutta depolanan bi ürün oldugu için sadece ant. öncesi almak şarttır diye bi şey söyleyemem ama en az antreman sonrası almak kadar gerekli hatta benm tercihim hep antrenman dan 30 dk önce olmustur meyve suyu yada proteinime karıstırarak ...

tam anlamıyla konuya hakim olmadan tamamen gereksiz gibi bi kesin bi doğruyu iletir gibi konuşup yeni başlayan arkadaşlara yanlış yönlendirmeler yapabilirsiniz .. bu yüzden BENCE yada BEN BÖYLE ALIYORUM gibi şeyler söylersek daha aydınlatıcı olurweightlifter

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:20 ----------

birde yanılmıyorsam pure tabiri pudra şekeri gibi bi kıvam oluyo un gibi yani ancak weider bana hiç pure gibi gelmedi bildiğin tuz kıvamında

mhp kullandım en son o aynı pudra şekeri gibiydi

bazı arkadaşlar creatinlerle NO ları birbirlerine karıştırıyorlar.creatinler anlık tepki vermezler.antrenmanda etkilerini hissetmek için en az 1 hafta beklemek gerek.onun haricinde %30-40 lara varan kilo artışları plesebodan başka birşey değildir.en büyük hatalardan biri creatinler post workout değildir preworkout'tur.en önemli alınması gereken zaman antrenman sonrasıdır.

arkadaşlar 3 gün önce bu üründen aldım kullanım şekli olarak kutuda yazan tek şey günlük 1 çay kaşığı 3 GR kullanın bu kadar, benim anlamadığım bunda yükleme olayı yokmu hadi o da yoksa normalde kreatinler günlük 5 gr önerilirken bu niye 3 gr, müşteri temsilcisine sordum o da tam bilmiyor gibiydi bana söylediği son gelen ürünler farklı teknolojide üretiliyormuş farklı seriymiş bu yüzden günlük 3gr alınması gerekiyormuş.

Onerilen miktar 80 kilo civari icin 5 gramdir. Yukleme kisinin tercihine kalmis. Ben yapmiyorum.

bazı arkadaşlar creatinlerle NO ları birbirlerine karıştırıyorlar.en büyük hatalardan biri creatinler post workout değildir preworkout'tur.en önemli alınması gereken zaman antrenman sonrasıdır.

Burada yeni başlayan üyelere yanlış bir bilgi verilmiş düzeltmek adına yazıyorum.

Şimdi Weider'in bilindiği üzere Creatin içerikli 2 adet ürünü var. Bunlardan biri Pure Creatin diğeri Maximum Krea-Genic 'tir.

Şimdi Pure Creatin bildiğiniz saf Mono Creatin'dir. Yani post workout (antrenman sonrası kullanılmalıdır.

Diğeri Maximum Krea-Genic. Bu Weider firmasının supplement dünyasında üretimde tek patente sahip olduğu double buffered (mide asidinin Ph'ı tarafından kesinlikle parçalanamayan ve kaslara %100 oranında proteinle birlikte taşınan içeriğinde Taurin 'de bulunduğundan ötürü yarı NO özellikli performans arttırıcı + büyük oranda kas kütlesinde artış yapan önemli bir ürünüdür. Talimatında da görüldüğü üzere pre-workout (antrenman öncesi) kullanılması gerekir.

Kısacası arkadaş post ve pre workout olayını yanlış tanımlamış veya cümlede bir anlam şaşması olmuş. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Benim kişisel görüşüm 8 aydır bu sporda olan birinin Krea-Genic kullanmasından yanadır.

Herkese selam, bu hafta weider mono-creatin aldım fakat heryerde farklı kullanım talimatları var. Ben en son karar kıldığım şekli size söyleyeyim sizde yorum yaparsanız çok sevinirim. Bir ay boyunca yüklemeye yakın bi program düşünüyorum. Her gün günlük olarak sabahları bir çay kaşığı dolusu yani 5gr kullanıp, spor günleri de 15gr'a çıkartıp spordan önce, spor sırasında whely protein ile karıştırarak ve spordan sonra kullanmayı düşünüyorum. 4 hafta bitincede ara vericem, dinlenmeye bırakıcam vücutu 2-3 hafta. Normalde yüklenme döneminde ilk hafta 20gr'a kadar çıkın diyorlar ama o kadar yüklenmeyi düşünmüyorum. Görüş ve yorumlarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim arkadaşlar, iyi günler.

Benim bu ürüne notum ne yazık ki zayıf.Farklı ve daha güçlü bir markayı denemek amacıyla ürün hakkındaki yorumları olumlu bulduğum ve weider'a güvendiğim için orijinal olduğundan da emin olduğum bir yerden alarak bu ürünü kullandım.Düzenli kullanmama ve düzgün beslenmeme rağmen ne hacim ne de güç açısından nerdeyse hiç bir fayda görmedim.Kreatinlerden zaten genel anlamda verim alamıyorum ama bu üründen hiç etki alamadım,
Özellikle,
kreatinlerden istediği etkiyi alamayıp da bir de weider'i deneyeyim diyenlere başka markalara yönelmelerini tavsiye ederim.

Çok fazla tuvalete gidiyorum ( idrar) sizce normal bir etki mi tabi çok sıvı tüketiyorum ( 3 litreye yakın ) ama yine de biraz fazla gidiyorum gibi geldi .

Merhaba,
Bu ürünü kullanmaya başladım. Yükleme yapmıyorum bugün 5. gün, günlük 3 gr alıyorum.
5 günde 2 kilo artış var bu kreatinden olabilir mi? Yani bu kadar kısa sürede 2 kg etki ediyor mu?
Normal yediğim içtiğimden araya hafta sonu girdiği için biraz abartmış olabilirim ama 2 kg oynamazdı hiç.
İyi antremanlar.

eskiden kullandığım bir weider ürünü forumda tavsiye edilen şekilde kullanmıştım beslenmeye uykuya dikkat etmiştim sonuç memnun edici kilo aldırdı antremanlarda güç artışı oldu 5gr çay kaşığı olarak değil tatlı kaşığı olarak almıştım işe yarar bence tavsiye ederim

Yardım !

Arkdaşlar ben başka bir marka kreatin kullanıyorum. o bitmek üzere başlayalı iki hafta oldu bırakıp buna geçsem bir şey olur mu ? ürün cell-tech

kafeinle alındıgında su toplamaz vucut dıyorlar. bir bardak kahve ile içilmesi ne kadar mantıklı antrenman oncesinde ?

Yardım !

Arkdaşlar ben başka bir marka kreatin kullanıyorum. o bitmek üzere başlayalı iki hafta oldu bırakıp buna geçsem bir şey olur mu ? ürün cell-tech
bu ürünü 6 hafta ara vermeden kullanabilirsin. sıkıntı olmaz 2 hafta cell-tech kullandıysan 4 haftada buna devam edebilirsin

Back
Yukarı