Whey + Creatine + (Öneri)

Evet arkadaşlar aynı sounun cevabını bende merak ediyorum Optimum BCAA mı alsak yada Optimum Glutamin mi 2 si arasında çok kaldım.

antrenman programın ve vucut durumunu yazarsan daha faydalı bilgiler alabilirsin.örneğin yoğun antrenman yapıyorsan kas toparlanman için glutamin kullanabilirsin ama dinlenmek için yeterli zaman ayırabiliyorsan gereksiz olur.

Evet arkadaşlar aynı sounun cevabını bende merak ediyorum Optimum BCAA mı alsak yada Optimum Glutamin mi 2 si arasında çok kaldım.

her ikisinide kulanman lazım çünkü ürünler farklı özellikte..

Bcaa ve glutamin besinlerden eldesi zor ürünlerdir BCAA vücutta spor esnasında ilk yarım saatte harcanan bir amino asit vücutta bulunması durumunda kas gelişimini sağlar olmaması durumunda kas gelişimi durur..
Glutamin de spor süresinde çalışan kasta karbonhidrat su ve en önemlisi kas kaybını engelleyen kasın etrafını saran amino asittir ve arıca kas zedelenmeleri veya yaralanmalarında yapıcı görevi var.Ve genelde vücudun dinlenme döneminde spordan sonra veya yatmadan önce alınması tavsiye edilir.

ben olsam whey ile creatinin yanina saglam bir pre workout alirdim motivasyonum olmadigi günler pre workout shake alirdim ki öyle yaptimda.. önemli olan devamlilik.. bcaa yada glutamini ilerde düsünebilirsin balik yagi yada multivitamin diyete girersen yardimci olurlar diyette degilsen gerek yok bence..

Omega desteği

Vitamin d3

Ve multivitamin desteği alman çok çok faydalı olacaktır.

Back
Yukarı