Whey gainer ve Amino asit tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Curve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Curve

Üye
Hocam amino asit ve whey gainer önerdi, sen liste çıkar marka gram fiyat yaz ismini yaz ben aralarından alacaklarını seçerim dedi, birkaç marka önerirmisiniz. Ve mümkünse 3000 4000 kiloluk önerirmisiniz 2 ay kadar kullanacağım.

Bu kombinasyon seni salonlarda gördüğün berbat formdaki adamlardan birine dönüştürür . Kaliteli bir Whey Protein ve Multivitaminle başlamanı öneririm .

kilo yaş ve boy bunları yaz
ama ben yinede ilk 3 ay doğal beslenmeni öneririm , bu supplement olayını yanlış anlıyorsunuz , bunları alıp şişmiyceksiniz bunlar doğal yemeklerden(yumurta et süt balık) aldığınız proteinlerin, aminoların hazır hali, bunu bi yerleştir, ve 3 ay doğal beslen ha bi zamandan sondra bu yemekler yetersiz kalıyor , işte ozaman supplement takviyesine başlayabilirsin , ben 1,5 yıl oldu başlıyalı daha önümüzdeki eylülde kullanmaya başlıycam supplementleri,.
dediğim gibi 3 + ay ilerledikten sondra sana başlangıç olarak multi vitamin(solgar marka iyidir) giant megamass 7000 ve universal 3001 amino bunları kombine et derim,

183 - Boy
48 - Kilo

Kilo almam gerektiği için whey gainer veriyor hoca, spora ilk defa başlıyorum daha önce hiç yapmadım.

cell mass - liquid forte

Back
Yukarı