casein kullanmıyorsan yatmadan önce sütle 1 ölçek alabilirsin casein etkisi yapar gece kas yıkımı azalır
Evet bir bakıma doğru demiş süt suya göre daha yavaş sindirilir bu yüzden whey ile karışınca casein etkisi yapar .
gentleman55´isimli üyeden Alıntı
casein kullanmıyorsan yatmadan önce sütle 1 ölçek alabilirsin casein etkisi yapar gece kas yıkımı azalır
Ilk defa duydum boyle bir kullanim, acar misin biraz? nedenleri faydasi?
Yanlis anlamissin sanirim, konu sut creatine karisimi gece yatmadan once ya da ben yanlis anlamisim. Eger kasit whey ile sut karisimi ise, sorumu geri aliyorum.
off topic :Ayrica Sut whey in sindirimini geciktirsede emin ol caseine cevirmez.
Creatine le casein in ne alakasi var whey demiştir kesin .
Dediğim gibi süt wheyin sindirimini yavaslattigindan bir nevi casein etkisi yapar ama casein gibi vücudu uzun süre beslemez .
hee. buarada bugün hocam bi şey söyledi bana off günlerde alıcağın protein tozu karaciğeri yorar dedi ve kesinlikle almamamı söyedi bu konu hakkında hocalarımızın düşüncesi nedir acaba _?[/QUOTA
Afedersiniz ama hocanız saçmalıyor, protein içerikli hertürlü besin ister istemez bir şekilde sindirimden geçtiği için organlar çalışacaktır. Abarttı dozlar alınmadıkça sorun çıkmayacaktır. Böbreklerinizi korumak adına supplement kullandığınızda 3-4 litre su içmeye gayret gösteriniz.
yükleme döneminde; 5gr sabah,5gr ant.öncesi,5gr ant.sonrası,5gr yatmadan önce alınabilir.yükleme döneminden sonra yaptığınız gibi 5gr ant.öncesinde alınması en makuludur bence.