Whey pro shot 32gr. hakkında

Antrenman sonrası süt içmekten bıkmadınız mı? Eminiz bıktınız! Hepimiz doğduğumuz günden beri süt içiyoruz. Yanlış anlaşılmasın süt içmeyin demiyoruz. Protein tozlarını karıştırmanın zorluğundan bahsediyoruz. Her gün antrenman sonrası süt bulmak, karıştırıcı bulmak, sütü içtikten sonra sindirme problemi, antrenman sonrası yenilecek ayrı yemek için midenizde yer kalmaması, bir sürü sıkıntı... Koca koca protein tozlarını yanınızda taşımak da cabası! Ağır bir antrenman sonrası tüm bunlarla uğraşmaktan kurtulun!!

Size pratik, nefis tatlarda, keyifle içebileceğiniz "kolay sindirilebilen hızlı karışımlı bir protein" sunuyoruz; WHEY PRO Shot 32

- Kolay sindirilebilir.
- Her tüpte 32 gr protein
- 0 karbonhidrat
- 0 laktoz
- 0 yağ

sadece bunları bulabildim diğer içerikleri yazmıyor

Teşekkür ederim ama bu konuda bilgim var.Açıklamalar gayet güzel ancak.Ürün olarak kullanılıp yararını gören var mı acaba.sonuçta 32gr protein var.Antrenman sonrası gayet iyi gider diye düşünüyorum.Daha çok bilgisi olan var mı acaba?

Bugün bende spor salonunda merak edip portakal ve ananas aromalı olanından bir tüp alıp denedim. Bunu sürekli kullanan biri var mı ve memnun kaldı mı acaba?

Back
Yukarı