• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Wiild_Booy

Bende dün başladım çalışmaya zaten :) ...Biraz daha fazla olmş gibi geliyor bana.Ya da başka bi spordan vg yapmaya başladın.Kendini biraz tanıtırmısın yaş boy kg vs...karın şeil olarak oturmaya başlamış ve gayet estetik.Göğüsler biraz kendini belli etmiş.Ama tam olarak resimlerde belli olmuyor ışık çok aldatıyor olabilir...Başarılar diliyorum...

2 aydır çalıştığına eminmisin???
karın kasların iyi gözüküyor 2 ay için
kollar ve göğüste iki aya göre iyi gelişmiş ancak hocanın sana dahabody başlar
başlamaz iki ay boyunca miğde antremanları yaptırması bence doğru değil

güzel

yağsız bir vücut, omuzlar geniş galiba, mide iyi
bence biceps-triceps-forearm(önkol) ile gogus sırta ağırlık verirsen süper olacak...
bacak çalışmıyor musun? boy-kilo kaç? amacın ne?

gayet estetik bi vucudun var arkadasım özellıkle bence en zoru olan mideyi halletmişsin ama 2 ay için cok cok iyi bi gelişme şasırdım acıkcası eger olculerini de yazarsan daha saglıklı yorumlar gelecektir.iyi calışmalar....

adrenalinshot dedi:
Bende dün başladım çalışmaya zaten :) ...Biraz daha fazla olmş gibi geliyor bana.Ya da başka bi spordan vg yapmaya başladın.Kendini biraz tanıtırmısın yaş boy kg vs...karın şeil olarak oturmaya başlamış ve gayet estetik.Göğüsler biraz kendini belli etmiş.Ama tam olarak resimlerde belli olmuyor ışık çok aldatıyor olabilir...Başarılar diliyorum...

daha önce 6 yıl kadar futbol oynadım onun etkisi olmalı heraldee
bi de günde(antenman günleri) 700 ciwarı mekik çekiyorrum bırakta çıksın o kadar.ama alt karın kaslarımı şekillendiremedim bi türlü war mı bir önerin
yaşım 20 boy 172 kilo 75 karın 85 kol 38 göğüs 105

extensor dedi:
2 aydır çalıştığına eminmisin???
karın kasların iyi gözüküyor 2 ay için
kollar ve göğüste iki aya göre iyi gelişmiş ancak hocanın sana dahabody başlar
başlamaz iki ay boyunca miğde antremanları yaptırması bence doğru değil

resimleri çektiğimde 2. ayın sonuyduu.ama şimdi 4. ayın başındayım.
hocama gelince o bana günde 200 mekik ciwarı yazıyo ben 700 ciwarı çekiyorrum
amaccım çünkü yüzücü wücudu yapmak normal kiloda kasları belli etmek istiyorrum
hacimli olup şekilsiz olacağına, hacimsiz olsun şekilli olsun en azından bırakınca sarkma olayını pek yaşamam diye düşünüyorrum
bilmem haklımıyım

cango1983 dedi:
gayet estetik bi vucudun var arkadasım özellıkle bence en zoru olan mideyi halletmişsin ama 2 ay için cok cok iyi bi gelişme şasırdım acıkcası eger olculerini de yazarsan daha saglıklı yorumlar gelecektir.iyi calışmalar....

iki adır body yapıyorum ama daha öncesinden 6 yıl futbol oynamışlığım war.bununda faydası oluyordur heralde.
ölçülerim:
karın 85
kol 38
göğüs 105
kilo 75
boy 172

Re: güzel

dexterrr dedi:
yağsız bir vücut, omuzlar geniş galiba, mide iyi
bence biceps-triceps-forearm(önkol) ile gogus sırta ağırlık verirsen süper olacak...
bacak çalışmıyor musun? boy-kilo kaç? amacın ne?

amacım çıplak görünümü güzel bir wücut yaratmak(yüzücüler gibi)
bacak haftada 1 kez çalışıyorrum
boy 172
kilo 75
kol 38
göğüs 108
karın 85
alt karın kasları için önerin war mı
göbek deliğinin olduğu yerden ikiye bölmem gerekiyo

buraya yazdıklarını herkes okuyabiliyo o yüzden tekrar tekrar yazmana gerek yok

alt karın için çakı (bacak kaldırma) egzersizlerini yapabilirsin, hocana sormadınmı??? zaten sordun da bilemediyse, ya bir daha bişi sorma, yada salonu deiştir. kasların şekillerini belli edebilmeleri için de belli bir hacime ihtiyaçları vardır. ama çok büyütmen de gerekmez. çok sıkıcı olmalı 700 mekik... eline ağırlık alarak, tekrar sayısı saymadan 4 veya 5 set yapabildiğin kadar mekik yapabilirsin. veya ayağına alarak bacak kaldırma. set aralarında 1 dakkadan fazla dinlenme. hiçbir sette 25 tekrarın altına düşme. düşmek zorunda kalıyorsan ağırlığı azalt.

dostum demişsinki hacimli ve yağlı bir görüntü ye hacimsiz define bir vücudu tavsiye ederim
tabiki tercih meselesidir ancak düşündüklerimi yazmamdada bir sorun yoktur herhalde
öncelikle yazlıkçı body felsefesinde olduğunu düşünüyorum karın kasıda karın kası diye uğraşıyorsun
ancak karın kası bir insanın diğer insanlar tarafından en az farkedilir bölgesi sebebi sonbahar kış ilkbahar boyunca
üzerine ne giyersengiy karın kası belli olmayacak ancak yazın denize gittiğinde sahilde üzerini çıkardığında kuma
oturduğunda güzel bir miğden olacak bide düşün örneğin flexor gibi bir vücut yaptığını omuz kol kanat ne ararsan
var üzerine ne giyersen giy vücudun kendini belli ediyor ancak miğde son derece yağlı şahsen ben flexor gibi olmayı tercih ederim
bir diğer hususta dikkat ettiysen karın bölgesi dışında her bölgeni kaldırış ittirme hareketleriyle çalıştırabiliyorsun ancak miğde sadece sıkıştırma hareketlerinde ibaret yani miğde yapman sana güç mayetindede hiç bir şey kazandırmayacak
sadece güzel görüneceksin o kadar
son olarakta kasların sarkmasından bahsetmişsin bugünlerde en çok duyduğum şeyde o diyorlar sinan bide bırakınca o kasların sarkacak diye arkadaşlar biz coleman cutler falan değiliz olamayızda zaten onun için bıraktığımızda etlerimiz sapır sapır dökülmeyecek merak etmeyin elbette vücutta yağlanma olacaktır ancak zamanla olacak şeyler bunlar birkerette vücut
yağ bağlamaz sarkmaz

uykusuzburak dedi:
evet bencede 2 aydan fazla benimde 2 ay oldu ama bu kadar ilerleme kaydetmedim şu an.. veya gercekten 2. ayınsa bana da yaptığın antreenman programını verebilirsen sevinirim.. :)

herkes aynı programı yapıp aynı werimi alacak diye bişey yok bu wücut anotomisiyle ilgili bişeee her insan 2 ayda aynı gelişecek diye de bişey yookk.öle değil mii.
alt yapı warddı(6 yıl futbol) bende ondan erken gelişmiş olabilir

extensor dedi:
dostum demişsinki hacimli ve yağlı bir görüntü ye hacimsiz define bir vücudu tavsiye ederim
tabiki tercih meselesidir ancak düşündüklerimi yazmamdada bir sorun yoktur herhalde
öncelikle yazlıkçı body felsefesinde olduğunu düşünüyorum karın kasıda karın kası diye uğraşıyorsun
ancak karın kası bir insanın diğer insanlar tarafından en az farkedilir bölgesi sebebi sonbahar kış ilkbahar boyunca
üzerine ne giyersengiy karın kası belli olmayacak ancak yazın denize gittiğinde sahilde üzerini çıkardığında kuma
oturduğunda güzel bir miğden olacak bide düşün örneğin flexor gibi bir vücut yaptığını omuz kol kanat ne ararsan
var üzerine ne giyersen giy vücudun kendini belli ediyor ancak miğde son derece yağlı şahsen ben flexor gibi olmayı tercih ederim
bir diğer hususta dikkat ettiysen karın bölgesi dışında her bölgeni kaldırış ittirme hareketleriyle çalıştırabiliyorsun ancak miğde sadece sıkıştırma hareketlerinde ibaret yani miğde yapman sana güç mayetindede hiç bir şey kazandırmayacak
sadece güzel görüneceksin o kadar
son olarakta kasların sarkmasından bahsetmişsin bugünlerde en çok duyduğum şeyde o diyorlar sinan bide bırakınca o kasların sarkacak diye arkadaşlar biz coleman cutler falan değiliz olamayızda zaten onun için bıraktığımızda etlerimiz sapır sapır dökülmeyecek merak etmeyin elbette vücutta yağlanma olacaktır ancak zamanla olacak şeyler bunlar birkerette vücut
yağ bağlamaz sarkmaz

ya biz spor yapıyoruz mankenlik değil.
sporda amaç gstermek değil sağlıktırr. define we yağsız bi wücut mu daha sağlıklı olur sence yoksa ilaçla şişmiş yağlı bir vcut mu
tabi yinede görüşlerine saygı duyuyorrum dediğin gibi tercih meselessi
yağlanma meselesine gelincee bu sporru doping almadan yaparsak sarkma olmayacağını düşünüyorrum.

İriliği sadece ilaçlara bağlama derim ben yanılırsın.Fazla mekik çalımışsın maşallah da 700 tane çok gibime geliyor gelişimden daha çok gerilemeye gidebilirsin.over training olabilir yane.Bide ağırlıkla çalışma eğer hacim istemiyorsan fazla çünkü çok büyük bir ölçü karında 85...Ağırlıkla çalışmaya devam edersen kalınlaşmaya devam eder.Bence ağırlıksız çalış...

adrenalinshot dediklerine katılıyorum dostum ayrıca önemli bir şey söylemek isterim
wildbody sen bodyci değil fitness çisin bu ikisi arasındaki farkı iyi bir öğren derim

2 ayda olacak şey değil altyapın olsada mutlaka geçmiş vardır diye düşünüyorum daha önce yapmadığına eminmisin

adrenalinshot dedi:
İriliği sadece ilaçlara bağlama derim ben yanılırsın.Fazla mekik çalımışsın maşallah da 700 tane çok gibime geliyor gelişimden daha çok gerilemeye gidebilirsin.over training olabilir yane.Bide ağırlıkla çalışma eğer hacim istemiyorsan fazla çünkü çok büyük bir ölçü karında 85...Ağırlıkla çalışmaya devam edersen kalınlaşmaya devam eder.Bence ağırlıksız çalış...

ya mekik beni geriye mi götürür.iii wallaa o zman az yapayıım.saol tawsiyen için.
bu arada herkes iki ayda olacak şey değil demiş
ya ben top oynarkende karın kaslarım warddı göğüslerim yine neredyse bu kadardıı.

bu kadar çok mekik çekmen kilo alma konusunda seni durdurur ayrıca üst bölgenin gelişmesi yavaşlatır

Back
Yukarı