Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
adrenalinshot dedi:Bende dün başladım çalışmaya zaten...Biraz daha fazla olmş gibi geliyor bana.Ya da başka bi spordan vg yapmaya başladın.Kendini biraz tanıtırmısın yaş boy kg vs...karın şeil olarak oturmaya başlamış ve gayet estetik.Göğüsler biraz kendini belli etmiş.Ama tam olarak resimlerde belli olmuyor ışık çok aldatıyor olabilir...Başarılar diliyorum...
extensor dedi:2 aydır çalıştığına eminmisin???
karın kasların iyi gözüküyor 2 ay için
kollar ve göğüste iki aya göre iyi gelişmiş ancak hocanın sana dahabody başlar
başlamaz iki ay boyunca miğde antremanları yaptırması bence doğru değil
cango1983 dedi:gayet estetik bi vucudun var arkadasım özellıkle bence en zoru olan mideyi halletmişsin ama 2 ay için cok cok iyi bi gelişme şasırdım acıkcası eger olculerini de yazarsan daha saglıklı yorumlar gelecektir.iyi calışmalar....
dexterrr dedi:yağsız bir vücut, omuzlar geniş galiba, mide iyi
bence biceps-triceps-forearm(önkol) ile gogus sırta ağırlık verirsen süper olacak...
bacak çalışmıyor musun? boy-kilo kaç? amacın ne?
uykusuzburak dedi:evet bencede 2 aydan fazla benimde 2 ay oldu ama bu kadar ilerleme kaydetmedim şu an.. veya gercekten 2. ayınsa bana da yaptığın antreenman programını verebilirsen sevinirim..![]()
extensor dedi:dostum demişsinki hacimli ve yağlı bir görüntü ye hacimsiz define bir vücudu tavsiye ederim
tabiki tercih meselesidir ancak düşündüklerimi yazmamdada bir sorun yoktur herhalde
öncelikle yazlıkçı body felsefesinde olduğunu düşünüyorum karın kasıda karın kası diye uğraşıyorsun
ancak karın kası bir insanın diğer insanlar tarafından en az farkedilir bölgesi sebebi sonbahar kış ilkbahar boyunca
üzerine ne giyersengiy karın kası belli olmayacak ancak yazın denize gittiğinde sahilde üzerini çıkardığında kuma
oturduğunda güzel bir miğden olacak bide düşün örneğin flexor gibi bir vücut yaptığını omuz kol kanat ne ararsan
var üzerine ne giyersen giy vücudun kendini belli ediyor ancak miğde son derece yağlı şahsen ben flexor gibi olmayı tercih ederim
bir diğer hususta dikkat ettiysen karın bölgesi dışında her bölgeni kaldırış ittirme hareketleriyle çalıştırabiliyorsun ancak miğde sadece sıkıştırma hareketlerinde ibaret yani miğde yapman sana güç mayetindede hiç bir şey kazandırmayacak
sadece güzel görüneceksin o kadar
son olarakta kasların sarkmasından bahsetmişsin bugünlerde en çok duyduğum şeyde o diyorlar sinan bide bırakınca o kasların sarkacak diye arkadaşlar biz coleman cutler falan değiliz olamayızda zaten onun için bıraktığımızda etlerimiz sapır sapır dökülmeyecek merak etmeyin elbette vücutta yağlanma olacaktır ancak zamanla olacak şeyler bunlar birkerette vücut
yağ bağlamaz sarkmaz
adrenalinshot dedi:İriliği sadece ilaçlara bağlama derim ben yanılırsın.Fazla mekik çalımışsın maşallah da 700 tane çok gibime geliyor gelişimden daha çok gerilemeye gidebilirsin.over training olabilir yane.Bide ağırlıkla çalışma eğer hacim istemiyorsan fazla çünkü çok büyük bir ölçü karında 85...Ağırlıkla çalışmaya devam edersen kalınlaşmaya devam eder.Bence ağırlıksız çalış...