xeonsteel
Üye
Merhabalar,bundan önce iki başlık daha açmıştım 1 yıl öncesine kadar ikisinide yürütememiştim bilinçsizlikle yaptığım için yıllardır hep aynı kiloda kaldım diğer başlıklardan günlüğe devam etmeyi düşündüm ancak onca makale okumama rağmen cahilce beslenmelerimi gördükçe motivasyonum düşüyor,onca emeğin karşılıksız kaldığını görünce moralim bozuluyordu bu neden farklı başlık üzerinden son günlüğümü açmaya kadar verdim...
30 Mayıs'dan bu yana düzenli protein ağırlıklı,glisemik indeks bazlı beslenme programı uyguluyorum.Eylülde sonlandırmayı düşünüyorum üniversite sınavı dolayısıyla malesef ne spora nede internete ayıracak zamanım olacak.Bu yüzden sıkı beslenme ve antremanla sonuca ulaşmayı hedefliyorum
30 Mayıs:
KG: 75.9 kg
BOY:173 cm
KOL:32 cm
GÖĞÜS:101,5 cm
OMUZ:117 cm
BEL: 96 cm
30 Haziran:
KG: 71.6 kg
KOL:30cm
GÖĞÜS:98 cm
OMUZ:114 cm
BEL: 93 cm
Spor hocam koşu bandında çok zaman geçirdiğimi kardiyo yapmamam gerektiğini,yaparsam gelişemeyeceğimi söylüyor
Benim amacım hacimlenmek değil fit bir vücuda sahip olmak ve fit vücuda sahip olmak içinde önce vücuttaki yağları eritmek gerek ölçümden önce ağırlık antremanı yapıyordum ardındanda 3 km mesafe 9 km/h hızla koşuyordum(30 dk sürüyor) 1 aydır uyguladığım beslenme şekli önceki günlüklerimdekine benziyordu ancak aynı hataya düşmüyeceğim artık ekmeği,şekeri ve ara öğünleri tamamen çıkarttım hayatımdan
Farklı bir program beni bekliyor
Azim,bilinçlilik ve tabiki sizlerinde yardımıyla artık sonuca kavuşmayı umuyorum
30 Mayıs'dan bu yana düzenli protein ağırlıklı,glisemik indeks bazlı beslenme programı uyguluyorum.Eylülde sonlandırmayı düşünüyorum üniversite sınavı dolayısıyla malesef ne spora nede internete ayıracak zamanım olacak.Bu yüzden sıkı beslenme ve antremanla sonuca ulaşmayı hedefliyorum
30 Mayıs:
KG: 75.9 kg
KOL:32 cm
GÖĞÜS:101,5 cm
OMUZ:117 cm
BEL: 96 cm
30 Haziran:
KG: 71.6 kg
KOL:30cm
GÖĞÜS:98 cm
OMUZ:114 cm
BEL: 93 cm
Spor hocam koşu bandında çok zaman geçirdiğimi kardiyo yapmamam gerektiğini,yaparsam gelişemeyeceğimi söylüyor

Azim,bilinçlilik ve tabiki sizlerinde yardımıyla artık sonuca kavuşmayı umuyorum