XPRO Nutrition L - Carnitine 2000

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    21
Arkadaşlar aranızda XPRO Nutrition L Carnitine 2000 kullanan varmı acaba?Memnun kaldınızmı.Fiyatı 70 tl 60 tablet var.Eğer bu fiyata daha iyi bir ürün biliyorsanız söylermisiniz.Cevaplarınızı bekliyorum.

Saygılarımla Arda.

iyi mi değil mi bilmiyorum ama genrise l-carnitine en ucuzu, kendi satış sayfalarında var. 1000mg/60 kapsül 50 lira

xpro l carnitinede aynı şekilde adında 2000 var diye 2000mg sanma sakın :D 1 tablette 1000mg varmış

merhaba arkadaşlar, ben bu xpro nutrition markasının mass gainer ını aldım cikolatalı 2500gr, shaker ile beraber 87 tl ye edindim ürünü. güzel bir beslenmeyle birlikte bana kilo aldırma şansı var mıdır bu ürünün?, teşekkürler.

merhaba arkadaşlar, ben bu xpro nutrition markasının mass gainer ını aldım cikolatalı 2500gr, shaker ile beraber 87 tl ye edindim ürünü. güzel bir beslenmeyle birlikte bana kilo aldırma şansı var mıdır bu ürünün?, teşekkürler.

bende aynısından kullandım son 3 ölçeklik toz kaldı ucuz diye aldım etkisi oldu ama çok bişey olmadı :) bide çok şekerli geldi bana içeriğine baktım 220 gramda 40 gram şeker diyor. ama arkadaşım iyi beslenme ve düzenli sporlar 3 kilo üzeri aldı.

arkadaslar multipower yenı bi l carnıtın gelistirdi sıvı kapsül hem kana karısması daha kolay hemde hesaplı 45 kapsül sıvı 65. 60 kapsul normal ise 70 lira hiç deilse bilinen bir marka hem alman malı hem multipower içindeki gramın eksiği olamaz olursa öttürüler vallaha adamı :D

Arkadaşlar Gittiğim Salonda Bi Tek
XPRO L-Carnitine Shots (1500mg - 20 Ampül) Limon Aromalı
Xpro Nutrition L-Carnitine Caps 60 Vejeteryan Kapsül (Carnipure - L-carnitine )
Bunlar var işe yararmı bilgi verebilecek birileri varmı?

Arkadaşlar benim düşük bi yağ oranım var yok denilecek kadar az bel kısmında biraz yağlanma var derimi kaslarıma yapıştırmak istiyorum alt karın kaslarım belli olmuyor cartinin kullanırsam istediğim yağları yakarmıyım ya da kaslara zarar verirmiyim ?

Xpronon whey + carnitin3000 olanı kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kilo almak isteyenler için nasıl vitargo ve diğerleri varsa yağ yakıcılar içinde oxy ve diğerleri var. Çok büyük umutlarla aldım kutuyuda açtım ama 90 kapsülün 90ıda duruyor kullanmak nasip olmadı. Salonun yıllık parasını nakit ödeyeceğim bu yüzden acil paraya ihtiyacım var önümüzdeki ay tekrar alacağım inşallah. Almak isteyen varsa uygun bi şekilde satabilirim dediğim gibi 90 kapsülün 90ıda duruyor sadece açtım nedir ne değildir göreyim diye. Oxyelite pro super thermo yazıyor en iyisi bu oxylerin içinden hemde yeni versiyon. 160 diyorum fiyat olarak ama cidden alacaksanız yardımcı olurum. 0553 475 44 40 wp, mesaj veya arayarak ulaşabilirsiniz forumu aktif olarak kullanamıyorum pek. Hydrox, animal cuts, thermo detonator vs. hepsini kullanmış bir abimin tavsiyesi üzerine bunu aldım en nirvana etkiyi bu göstermiş.

Back
Yukarı