XPro Nutrition XPRO AMINO 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 54 40,3%
  • Orta karar

Votes: 61 45,5%
  • Başarısız

Votes: 19 14,2%

• Total voters
    134
ben bir kutu kullandım. Weider'in aminoları kadar hissettirici ve memnuniyet verici değildi. Eleştirmiyorum çünkü sadece bir kutu kullandım. Normalde 3 kutu almak gerekiyor. Ama kendi fikrimi soracak olursanız xpro'yu tercih etmezdim.

bende bu ürünü düşünüyorum inş. faydasini görürüm.

Yeniden stoklara girmiş yeni versiyonuyla. ******da var 79tlye fiyatıda uygun bakalım ilerleyen zamanlarda düşünebilirim.

yeniden stoklara girdi ama kullanan yok sanırım dogru düzgün :s
erdi23 bitirince yorumunu mutlaka yazmanı rica ediyorum

merhaba 1 kutudan ortalama 200 tane felan kullandım yani orta derece bir amino asit sonuçta bunlardan müthiş birşey beklememek gerek iş bizde bitiyor örnegin en kaliteli aminoyu kullanırsın beslenme düzgün degil fayda görmezsin orta halli kullanırsın beslenme güzeldir on numara etki verir ben günde 3 kez alıyorum 5*5*5 şeklinde bence kullanılabilirsin

beyler bişi sorucam BCAA aldım ben dymatize marka 66 kiloyum 9 aydır spor yapıorum elma suyu ile içtim tadı kötüydü şeftali suyu ile içersem bişi olmaz dimi bide shakerla karıştırıorum kaşıkla karışmıor skıntı olmaz dimi teşşekkür ederim

XxbatuxX
bcaa yı bence istedigin bir meyve suyuyla içebilirsin sorun olacagını zannetmiyorum ama ben üzüm suyu tercih ederim aromasız bcaa kullandıgım zaman shaker ile berabar karıştırman daha iyi topaklanma vs gibi hiç bir sorun olmadan içersin

amino-5000_.jpg

ürün budur değil mi

Verildiği parayı hak etmeyen bir ürün bunun yerine saf içerikli ürünler tercih edilir.

içeriği: whey konsantresi, Bezelye Proteini madem bezelye proteinini koydun bari hidrolize whey eklenseydi konsantre yerine..

Mrb arkadaslar.
Suan antrenmandan sonra proteın tozu kullanıyorum. antrenman esnasında agırlık artıramıyorum bır turlu. bu konuda ne tavsıye edersınız. bir arkadasım BCAA kullanmamı onerdı. ancak spor salonundakı hocam NOX kullanmamı tavsıye ettı. kafam karıştı. sızler ne onerırsınız ?

Back
Yukarı