yörsan böreklik lor

yörsan böreklik lor

satış şekli: 500g lık paket fiyat 3.5 milyon (migros)

besin değerleri: (100 gr için)
enerji: 109 kcal (450 kj)
protein: 19g
yağ: 2.2g
karb: 3.3g
kalsiyum: 126mg
fosfor: 253mg

içindekiler: lor peyniri, 100% peynir altı suyu. kurumaddede 8% sütyağı bulunur.
muhafaza: +2 +4 arası

üretim yeri: yörsan gıda mamülleri organiza sanayi bölgesi susurluk/balıkesir

yorum: yatmadan önce casein niyetine 100-150gr yiyorum. değerleri iyi fakat aynı anda anyı marketten aldığınız iki ürün arasında tat ve biçim açısından farklılıklar olabiliyor.

bu lor peyniri çok iyi bir gıdaya :)

lor da casein varmı?

Yörsan lor peynirini 750 gr lık kavanozlarda da satmaya başlamış. Hatta son çıkanlarda kahvaltılık lor yazıyor. Beslenme değerleri ilk mesajdakiyle aynı.
Yalnız aklıma takılan şu, bu peynirin tadı fazla güzel :). Özellikle diğer lor peynirleriyle karşılaştırınca(örneğin kaanlar lor) epey lezzetli duruyor. Hele ki ısıtınca gerçekten çok lezzetli, tüm kavanozu bir seferde yememek için zor tutuyorum kendimi :D.
Yani diyeceğim o ki ürün üzerinde yazan beslenme değerleri gerçeği yansıtmıyor olabilir mi? Zira herkesin bildiği üzere yağlar lezzeti ve lezzet algısını artırıcıdır. Özellikle peynirler yağlandıkça lezzetleniyor. Lezzetten tabii ki şikayetçi değilim ama farkında olmadan fazla miktarda yağ tüketmek de istemem.
Bu peyniri son zamanlarda tüketip benim gibi düşünen var mı merak ettim.

öyle bir şey yapamazlar bence denetleniyordur diye umarım değilse o zaman ben de bu yiyecek işine girerim lor ile başlarım alın size deathlifter in lor peyniri basarım paketin üzerine:
deathlifter lor
100gr da
protein 75gr
bcaa 20gr
glutamin 15gr
karb 20gr
yağ -20gr (bu lor yağlarınızı da yakıyor)
şeker -30gr (bu lor ile çikolata yiyin etkisi yok oluyor)
:):)

öyle bir şey yapamazlar bence denetleniyordur diye umarım değilse o zaman ben de bu yiyecek işine girerim lor ile başlarım alın size deathlifter in lor peyniri basarım paketin üzerine:
deathlifter lor
100gr da
protein 75gr
bcaa 20gr
glutamin 15gr
karb 20gr
yağ -20gr (bu lor yağlarınızı da yakıyor)
şeker -30gr (bu lor ile çikolata yiyin etkisi yok oluyor)
:):)

Hem denetleniyordur, hem de çok sıradışı bir ürün değil.

Dediğin gibi 100 gr. da 75 gr. protein 20 gr. bcaa falan yazsa o zaman herkes şüphelenirdi.

Ben de ürünün üzerinde yazılan değerlerin doğru olduğunu düşünüyorum.

Denetlenip denetlenmediği hakkında pek bi fikrim yok ama yörsan lor ile diğer herhangi bi lor arasında inanılmaz derecede fark oluyor, diğer loru(markasını unuttum) yerken tiksinirdim bunu zevkle yiyorum normal olması gereken yağsız tuzsuz doğal olrak tatsız olması gerekmez mi

kiler diye bi market var...biliyorsunuzdur belki açık lor satıyo 400 gr aldım 1.54 lira ödedim :) oranlarını bilmiyorum...ama diğerleriyle tadı tuzu aynı gibi....ayrıca sadece sabahları 100 gr kadar yediğim için çok önemsemiyorum değerlerini

bu lor peynirinden özdilekte açık olarka satılıyor kilosu 4.50 idi sanırım
bazen bundan alıyorum bazen bimden kaanlar lor
gerçektende ucuza ve özellikle yağ almadan protein almanın 1 numaralı yolu budur heralde

arkadaşlar annem bır alışverıs merkezınden açık şekilde lor almıs. adam 2 çeşidi var yaglı ve yagsız demiş annemde yağsız olanından almış acaba proteın farkı varmıdır yörsan lorla ?

arkadaşlar annem bır alışverıs merkezınden açık şekilde lor almıs. adam 2 çeşidi var yaglı ve yagsız demiş annemde yağsız olanından almış acaba proteın farkı varmıdır yörsan lorla ?
benim gördüğüm lor peynirlerde min 15 gr protein var 100 gr'da bundan aşşa değildir

değerleri iyi fakat aynı anda anyı marketten aldığınız iki ürün arasında tat ve biçim açısından farklılıklar olabiliyor.

evet aynı olay benim de dikkatimi çekmişti, bazen acımsı gibi bir tada sahip çıkıyor, bazen biraz daha fazla nemli çıkıyor veya kuru çıkıyor, sürekli olarak aynı tadı alamıyorum, ama tadı genel olarak başarılı diyebilirim ve değerleri de gayet yeterli.

size bir öneri vereyim... 5 adet yumurtayı kaynatın ama rafadan olsun... 2 tanesinin sarısını atın gitsin.. diğerlerini ve lor peyniri çukur bir kapta çatalla iyice ezip karıştırın. iki dilim ekmekle ve bir bardak sütle nefis bir öğün... içinde hem whey hem casein olmuş olur.. hafif olduğundan akşam yenilebilir. gecede proteinsiz kalmaz vücut

örnek aşağıdaki resim.. ben beyaz peynirle yapıyorum. tadı hoşuma gidiyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:46 ----------

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/3/1869.jpg

Ben hiç dükkandan almadım lor'u. Annem her perşembe pazardan alır 1.5 kg lor + 500g yağsız beyaz peynir. Umarım yağ oranı fazla değildir.
Rafadan yumurta + lor'u denicem.

birde migros ta kaşar peynirinden lor kilosu 6 tl normal peynir lor 5 lira peynirciye gidip sorduğunuzda 3 lira niye bu kadar fark var ve kaşar lor u nasıl sizce?

migrostan alışveriş yapmıyorum gereksiz pahalı, sürekli aldığım şeylere şokta 20tl verirken migrostan 30-35 tl arası çıkıyorum

içinde %100 peynir altı suyu olduğuna göre hatırı sayılır dercecede whey de var mıdır acaba içinde??
,bugün tansaşta gördüm aklıma takıldı

Back
Yukarı