hergün 500 gram yiyorum. 500 gr et yemekten daha ucuz ve daha kaliteli. bim lor %19 protein yag oranı 0 civarı. fiyatı 2.5 tl
500gr. ambalajda olan yörsan lorun içeriğinden şüpe ediyorum. piyasadaki paket formda diğer lor peynirlerinden çok farklı bir lezete sahip. diğer lor peynirleri ile aynı % yağ oranı kutu üstünde yazıyor. lezzet olrak yağlı peynir lezzetinde yağ oranı düşük belirtilmiş.
peki 100gramında hiç su yokmu?Kesinlikle senin ve diğer arkadaşların şüphelendiği şeyden ben de şüpheleniyorum. Ürün gayet yağlı bir besin izlenimi uyandırıyor. 100 gramında 2.2 gram yağ olması imkansız gibi geliyor. Ayrıca dikkat ettiyseniz "kurumaddede 8% süt yağı içerir" yazısı dikkat çekiyor. Buna göre 100 gramında en az 8 gram yağ olması gerekmiyor mu?
Konu ile alakalı Yörsan Müşteri Hizmetlerine bir mail attım. Geri dönüş olursa buradan paylaşacağım. Bu sırada fikirlerinizi de duymak isterim, çünkü hakkaten çok insan tarafından tüketiliyor ve önemli bir konu...
Merhaba,
Ben sadece Yörsan Lor bulabildiğim için hemen 2 paket aldım (böreklik).
Tadı güzel geldi bana.
Ben yağsız yoğurt, yulaf ve biraz da harnup (keçi boynuzu) pekmezi ile karıştırıp yiyorum. Tavsiye ederim.
Sadece derdim çok tuzlu olması.
Tuzsuz bir lor bulsam hemen alacağım
size bir öneri vereyim... 5 adet yumurtayı kaynatın ama rafadan olsun... 2 tanesinin sarısını atın gitsin.. diğerlerini ve lor peyniri çukur bir kapta çatalla iyice ezip karıştırın. iki dilim ekmekle ve bir bardak sütle nefis bir öğün... içinde hem whey hem casein olmuş olur.. hafif olduğundan akşam yenilebilir. gecede proteinsiz kalmaz vücut
örnek aşağıdaki resim.. ben beyaz peynirle yapıyorum. tadı hoşuma gidiyor
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:46 ----------
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/3/1869.jpg
kilo vermek isteyenler için akşam yumurta+lor yağ yaparmı ?
tahminen 24gram albumin(2-3 saatte kana geçişi tamamlanan kanda ve yumurta da bulunan protein)size bir öneri vereyim... 5 adet yumurtayı kaynatın ama rafadan olsun... 2 tanesinin sarısını atın gitsin.. diğerlerini ve lor peyniri çukur bir kapta çatalla iyice ezip karıştırın. iki dilim ekmekle ve bir bardak sütle nefis bir öğün... içinde hem whey hem casein olmuş olur.. hafif olduğundan akşam yenilebilir. gecede proteinsiz kalmaz vücut