yörsan böreklik lor

Bunları buzdolabında uzun süre bırakınca şişiyor davul gibi. :D Sebebi nedir?

Tahminim bakteri üremesi devam ediyor ekşimeside ondan sanırsam
bu tepkmeler sonucuda gaz açığa çıkıyor olmalı
ben bu aralar sabahları balla beraber yiyorum ama ekmeği abartınca hemen göbeğe vuruyor aman dikkat

Son durum ne arkadaslar migrosa geldimi .

Yörsanın kendi mağazasından alıyorum ama kahvaltılık lor diye bir çeşidi çıkmış 750gr 5tl etiketi yüklüyorum

image.jpg

Yörsan'ın verdiği bilgiye göre böreklik lor peyniri sadece yerel marketlere verilmeye başlanmış. Tekrar büyük marketlerde satılıp satılmayacağı belli değilmiş.

Bugün kendisini Söğutlü'de bulmuş oldugum 500gramı 4.55tl olan ürün. Tadına yarın bakacağım normalde Peynes'in 1Gr yağ 10Gr protein içeren lor'unu kullanıyordum ucuzdu 3.10tl ancak biraz tuzluydu bakalım bu nasil.

Ben taş loru diye bir Lor türü kullanıyorum baya yağsız kupkuru bir Lor türü. Hatta 100 gr da 0.5 gr yağ var her sabah bir ufak kase yiyorum 2 ayda 10.5 Kilo verdim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az once metrogross marketten satin aldim 750 gr olanindan 5.99tl[DOUBLEPOST=1403708106][/DOUBLEPOST]Az once metrogross marketten satin aldim 750 gr olanindan 5.99tl

protein: 19g
yağ: 2.2g
karb: 3.3g
geri kalanı ne?
yani 100 gr mın içinde 24,5 gr ın bilgisini anladım ama geri kalan 75,5 gr neden oluşuyor?

arkadaşlar ürünün besin değerleri gayet iyi görünüyor, sabahları 100gr tüketmemizde bir sorun olmaz dimi?

lor peyniri yerine çökelek yenilebilir mi ?
Çökelek, iyi bir A vitamini, kalsiyum ve fosfor kaynağıdır. Yağ oranı düşük olması nedeniyle diyetlerde kullanılabilir.
çökelek besin değeri :
100 gr için
215 kcal
Karbonhidrat : 3.2 g
Protein : 35 g
Yağ : 5.6 g
Lif : 0

Arkadaşlar elimde Bim'de satılan Kaanlar lor peyniri var. Nasıl tüketeyim bildiğiniz kireç gibi bişey bu kaşıklamakla olmuyor tıkanıyor insan. Böreklik olanlardan. Birde bu yemesi kolay olan lor peynirleri sanırım Yörsan olanlardan mış. Hangi marketlerde satılıyor bu lor ?

Edit: Yukarda ki arkadaşın dediği gibi Çökekelk te çok iyi bir seçenek gibi duruyor arkadaşlar, ona ne dersiniz kolay bir tüketme şekli var mı çökelek için ?

Protein tozu alamıyoruz o peynir senin bu peynir benim Allah sonumuzu hayır etsin :)

Back
Yukarı