Pain&Gain
Üye
Ameliyatım içn kan değerlerimi ölçtürmüştüm , kolestrol seviyemide öğrenmiş oldm . Yüksekmiş . İki sene önce spor a başlamadan öncedeki değerlerimde var elimde . Yaklaşık 1.5 senedir düzenli bb yapıorum , ilk 6 ay hiç supplement kullanmadım geri kalan 9 ay içindede toplam 10 lbs protein tozu ve 1.8 lbs noxplode kullandım hepsi bu kadar . Günde 5 yumurta yiyorum ortalama ve 3 ü tam oluyor genelde . Kırmızı et çok nadir tüketiyorum , bulk dönemine girdigimden beri tam yağlı süt içiyorum ve sanırım hafta 3 sefer falan fastfood tarzı yiyorum ( wopper , kfc kova vs ..) . geri kalan beslememde bi sorun oldugunu sanmıyorum ( tavuk , balık , yulaf , pilav , lor vs .. )
2 sene bb ye başlamadan önceki değerlerim ;
kolestrol : 186 mg/dl
hdl : 33 mg/dl
ldl : 128 mg/dl
yeni değerler :
kolestrol : 260 mg/dl
hdl : 49 mg/dl
ldl : 195 mg/dl
değerler bu şekilde , koreltrol düşürücü haplardan kullanmayı düşünmüyorum . 2-3 ay sonra yeniden bi kan testi yaptırıp bu başlıkta yazacam . Bu 2-3 ay içinde cardio yapıp hergün yalnızca 1 tane yumurtanın sarısını yiyecegim , yarım yağlı veya yağsız süt kullanıp fastfood u kesecegim. Bakalım değerler ne şekilde değişçek
tavsiyelerinizi iletirseniz sevinirim
2 sene bb ye başlamadan önceki değerlerim ;
kolestrol : 186 mg/dl
hdl : 33 mg/dl
ldl : 128 mg/dl
yeni değerler :
kolestrol : 260 mg/dl
hdl : 49 mg/dl
ldl : 195 mg/dl
değerler bu şekilde , koreltrol düşürücü haplardan kullanmayı düşünmüyorum . 2-3 ay sonra yeniden bi kan testi yaptırıp bu başlıkta yazacam . Bu 2-3 ay içinde cardio yapıp hergün yalnızca 1 tane yumurtanın sarısını yiyecegim , yarım yağlı veya yağsız süt kullanıp fastfood u kesecegim. Bakalım değerler ne şekilde değişçek

tavsiyelerinizi iletirseniz sevinirim