Ben olayın farklı bir yönünden bahsetmiştim. Mevkiniz, yaşınız, spor geçmişiniz nedir bilmiyorum ama diğer konuda da bu konuda da acayip şeyler yazıyorsunuz eğer biraz araştırma yapmış olsaydınız hafif ağırlık, çok tekrar gibi saçmalıkların maziye gömüldüğünü ve artık hiçbir yerde konuşulmadığını, hiçbir bilimsel dayanağı olmadığını bilirdiniz. Bizim salonda bir arkadaş var daha doğrusu abi diyeyim yaşı benden büyük çünkü, kendisi 1.5 yıldır salona geliyor ve ne zaman sorsan sıkılaşmak için az kilo çok tekrar yaptığını söylüyor ama ne hikmetse 1.5 yıldır hala aynı taktikle devam ediyor ve hala gram verebilmiş değil, kas ta yok işin kötüsü boş boş çalışıyor yani varsa da yağların altına gömülmüştür çünkü görüntü namına 0 vücudu, ara sıra diyoruz taktiğin yanlış beslenmeye ağırlık ver falan diye ama dinleyen kim, şimdi yeni umudu da l-carnitine, elinden eksik etmez salonda onunla da 2 ayı falan geçti daha bir şey olduğunu görmedim. Hastalıklı diye düşüncemden bahsediyorsunuz, ben fikrimi belirttim ha kalkıp burada kadınlar giymesin şu bikinileri her tarafı görünüyor veya giysinler de görelim demiş olsam tamam diyeceğim hakikatten de sapıklığa kaçmış ama yaptığım sadece düşünce belirtmekti. Masum bir şey ayrıca nedenini kendimce açıklayıp onların mecburen öyle göründüklerini belirtmek istemiştim. Ben yine de sizin kadar kaba olmayacağım, iyi akşamlar.