Yüz kısmınıda zayıflatmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eqo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 öğün tam beslenme ile bir deri bir kemik mi kalınır?
aç kal dıyor aç kalarak zayıflamak ne kadar saglıklı ? ac kalınca metebolızma yavaslıyor az sık sık yese daha hızlı kılo verır anlayana
arkadas 180-65 kg neyını zayıflatıcak verıcek kılosu yokkı yuzden vermesı ıcın tum vuctuttan vermesı gerek bolgesel zayıflayamaz adamın verıcek kılosu yok zaten genetık oalrak yüz şeklı öyle ise yapıcak fazla bırsey yok ona gore saç kesımı yapabılır ona gore sakal traşı yapabılır.

Son düzenleme:
bazı güzellik merkezlerinde elektirikli zayıflatma yolalrı vamrış bayanalr için bir araştırmak lazım aslıdan erkrekerl içnide vardır

hızlı kilo almandan dolayı yanakların şişmiş olabilir beslenme programında bir anda kökten değişiklik yaptığında yüzün şişer sakın kilo vermek içinde aç kalma yüzün yağdan dolayı şişmişde olabilir düzenli bir beslenmeyle spora devam et söylediklerimin kesinlikle bilimsel bir açıklaması yoktur:) kendimden ve bazı arkadaşlarımdan biliyorum ben kilo vermek için invertal koşu yapmıştım ilk günlerde pek bişey değişmemiş gibi geliyodu ama 2-3 kilo verince değişimi fark ettim invertal koşuyuda açıklayayım hemen sana farklı setlerde yapabilirsin ama benim programım şu şekildeydi 20sn yürüme 10sn depar bu şekilde 5 set sonrasında 30sn yürüme 10sn depar ve son olarakta 5 set 1 dakika yürüme 20sn depar şeklinde yapıyordum istersen bunu bir dene ama dediğim gibi tamamen gözlemlerime dayanarak yazdım bunları

Aynı şekilde bende interval traning yapıyorum ve 3 haftada 3 kilo verdim. Aç kalıp vücuttan attığınız su ile kalıcı zayıflama olmaz önemli olan yağlardan yakmak bunun içinde en etkili yöntemin hiit olduğunu düşünüyorum. 3 hafta önceki yüzümle şuan arasında fark edilir bir değişim var. Kesinlikle yağ yakmaya odaklanmalısınız sonucunu göreceksiniz.

Back
Yukarı