Yüz yağlanması,göbek vs.

Merhablar,
23 yaşındayım. 19 yaşlarımdayken çok zayıftım,spor yapmaya karar verdim aralıksız neredeyse 1 yıl bulk yaptım+ek destekte aldım gainer gibi fakat benimki %50 kas kütlesi %50 yağ olarak oldu.Kardiyo asla yapmadım iyice irilestikten sonraları sporu bıraktım. 3 yıldır falan spor yapmıyorum.
Şu an 1.80 boy 70kg civarındayım.Virüs dönemine kadar sağlam gece hayatım vardı, bi yerlere içmeye gitmesem bile evde içki kullanıyorum dolayısıyla göbeğim var artık rahatsız olmaya başladım.
Sürekli araba kullanıyorum günde çok adımda atmıyorum, yararıma tek fayda olarak tamamen içkiyi bıraktım.Dışarıdan yemiyorum. Özellike gece çok yemek yiyordum yağlı,sucuklu yumurta hamurlu + çok ekmek yiyordum yemekle birlikte. Bunları bırakacağım. Şu an yüzüm ödemli gibi şişmiş gibi, göbeğim var
kollar çok inceldi belki 27 28 falandır şu an (ölçmedim).
Evde istasyonum dambıllarım sehpam ağırlıklarım falan duruyor tozlu halde :))
Supplement'da kullanmak istiyorum, zararı varsada bana, mesuliyet benim. O kadar bıktım yani. Çene hattım çok güzeldi o bile belli olmuyor artık.Öncelikli olarak benim göbeğimi ve yüzümü toparlamam gerekiyor. Sonrası temiz bulk düşünüyorum fakat siz daha bilgilisinizdir benim spor tecrübem 1 yıldan öte değil. Bana ilk adım ne tavsiye edersiniz?

Back
Yukarı