Yılbaşında ne yapıyorsunuz ?

Ben yurtdışında yaşıyorum.Gerek kendi kültürel sebeblerim gerekse spor disiplini nedeniyle evde olacağım.Siz neler yapacaksınız ?

Çam ağacı süsleyip yeni yıla 10 sn kala 10'dan geri sayacağız ve gece sobalı evin bacasından noel babanın gelmesini bekliyecem
bende merak ediyorum nasıl girecek 20 cm baca borusundan :D :D :D
(Espiri olsun diye yazdım müslüman adam böyle hiristiyanların uydurdu şeyleri kutlamaz.)

Sinan erdem evimin dibi ben de merak ettim :) ben de evde olacagim bi buyuk tekila gold 2 miller 2 vodka enerji yapmayi dusunuyorum yediklerime dikkat edecegim ictiklerime taviz veriyorum :)[DOUBLEPOST=1419710813][/DOUBLEPOST]Ve digerlerini bilmem ama bizim ailecek bu gunu kutlama sebebimiz herhangi bir dine dinsel bir olguya dayanmiyor yeni bir yila guzelce girmek amacli gecen yilada guzel elveda manasinda :)

Marjiinalego hangi spor salonuna gidiyorsun? Ben de sinan erdeme cok yakinim belki de ayni salona gidiyoruz :)[DOUBLEPOST=1419713106][/DOUBLEPOST]Ben evde oturup victoria's secret izlicem arkadaslar her sene rutinimdir.

Fitnessport a gittim 1 sene 2 senedirde aplus taki macfit e gidiyorum yaklasik 1 aydir gitmiyorum ygs ye girecegim ona yogunlastim marttan sonra uyeligimi yenilicem full tempo devam :)

Çam ağacı süsleyip yeni yıla 10 sn kala 10'dan geri sayacağız ve gece sobalı evin bacasından noel babanın gelmesini bekliyecem
bende merak ediyorum nasıl girecek 20 cm baca borusundan :D :D :D
(Espiri olsun diye yazdım müslüman adam böyle hiristiyanların uydurdu şeyleri kutlamaz.)
Bu ülke Müslüman bir ülke değil ve herkes müslüman olmak zorunda değil :) Ama dediğin gibi müslüman adam kutlar mı bence kutlamaması lazım :D Neyse ben sevmeme ne din ilerini ne de başka şeyleri kendim herşeyi on nuamra yaptım ya :D Neyse ne var sinana erdemde bana da çok yakın akalım olmadı ? :D

dun bakamadim foruma, umdugunuz turden bi parti yok :D mevlut sohbet icerikli bir toplanti olucak :)

:D aynen bende heyecanlandırmak istemedim aslında güzel olurdu koca spor salonunda bir fitness çalışması, millet toplanır kaynaşır iyi fikir :D

İlk önce saat 19.00'de evde ailecek güzel bir yemek yiyip evden ayrılcam arkadaşlarla buluşcaz güzel birer viskimizi içicez oradan saat 1 gibi gece clubuna gidip şekeri atıp sabaha kadar patlıcaz :D :D

Back
Yukarı