gokhanathan
Üye
merhabalar arkadaslar ;
1.80 boyundayım 75 kiloyum , 24 yasındayım.
göbek ve gögüs kısmında yag fazlam oldugunu düsünerek fitness 'a kayıt oldum ve forumda uzun arastırmalar sonunda weider sıvı carnitine aldım..
haftada 4 gün fitness gidiyorum .
yapmıs oldugum program ; ( fitness oldugu günler )
kalktıgımda 1 büyük bardak ılık su içiyorum ( oturarak )
kahvaltıda ( saat 10 gibi ) min 10 max 15 zeytin + 1 orta pişmiş yumurta + 1 kibrit kutusu peynir yiyorum .
saat 12 gibi 1 tane elma yiyorum.
ögle yemeginde 1 tabak makarna + 1 kase yogurt yiyorum veya peynirli sebze salatası
Daha sonra fitness'a gidiyorum...
1 tane weider içip ,
1 saat cardiyo sonrası 1 saat de vucut calısıyorum.. aynı zamanda 1.5 litre su tüketiyorum
Aksam yemeklerinde ise genelde ya beyaz et ( tavuk balık )
ya da kuru baklagil tercih ediyorum ( kuru fasulye , barbunya , bezelye nohut vb. ) + 1 kase yogurt yiyorum .
Ekmek hiç tüketmiyorum.En fazla aksam yemeginde 2 kasık pilav yiyorum..
Saat 9-10 gibi 1 meyve daha yiyorum genelde Muz tercihim.
Yatmadan yaklasık 10 kasık daha yogurt yiyip yatıyorum
fitness 'a gitmedigim günler ise ara ögünlerde daha cok meyve tüketiyorum.
1 haftadır programı uyguluyorum. görüntü olarak cok degişiklik yok ama 2 kilo verdim. Çok acıkıyorum , elimden geldigince sık ve az yemeye calısıyorum..
buraya sonuclarını hep yazacagım umarım yararı olur herkese
BİLGİLİ ARKADASLARDAN RİCAM , EGER YANLIS YAPTIGIM BİRSEY VARSA BENİ UYARIRLARSA O KONUDA MİNNETTAR OLURUM
1.80 boyundayım 75 kiloyum , 24 yasındayım.
göbek ve gögüs kısmında yag fazlam oldugunu düsünerek fitness 'a kayıt oldum ve forumda uzun arastırmalar sonunda weider sıvı carnitine aldım..
haftada 4 gün fitness gidiyorum .
yapmıs oldugum program ; ( fitness oldugu günler )
kalktıgımda 1 büyük bardak ılık su içiyorum ( oturarak )
kahvaltıda ( saat 10 gibi ) min 10 max 15 zeytin + 1 orta pişmiş yumurta + 1 kibrit kutusu peynir yiyorum .
saat 12 gibi 1 tane elma yiyorum.
ögle yemeginde 1 tabak makarna + 1 kase yogurt yiyorum veya peynirli sebze salatası
Daha sonra fitness'a gidiyorum...
1 tane weider içip ,
1 saat cardiyo sonrası 1 saat de vucut calısıyorum.. aynı zamanda 1.5 litre su tüketiyorum
Aksam yemeklerinde ise genelde ya beyaz et ( tavuk balık )
ya da kuru baklagil tercih ediyorum ( kuru fasulye , barbunya , bezelye nohut vb. ) + 1 kase yogurt yiyorum .
Ekmek hiç tüketmiyorum.En fazla aksam yemeginde 2 kasık pilav yiyorum..
Saat 9-10 gibi 1 meyve daha yiyorum genelde Muz tercihim.
Yatmadan yaklasık 10 kasık daha yogurt yiyip yatıyorum

fitness 'a gitmedigim günler ise ara ögünlerde daha cok meyve tüketiyorum.
1 haftadır programı uyguluyorum. görüntü olarak cok degişiklik yok ama 2 kilo verdim. Çok acıkıyorum , elimden geldigince sık ve az yemeye calısıyorum..
buraya sonuclarını hep yazacagım umarım yararı olur herkese
BİLGİLİ ARKADASLARDAN RİCAM , EGER YANLIS YAPTIGIM BİRSEY VARSA BENİ UYARIRLARSA O KONUDA MİNNETTAR OLURUM