Yağ Eritmede Titreşimin rolü

Bende almayı çok düşünüyordum bir ara bakalım kullananlar neler diyo bende merakla bekliyorum :) yokmu kullanan arkadaşlar:)

Titreşim uygulamak vücuttaki kan dolaşımı hızlandırır. Daha fazla kan akışı daha fazla besin taşınmasını sağlayabilir. Yağ yakım tarzında bi etkisi olurmu bilmem ama sıkılaşmaya yardımcı olur.

sürekli uygulandığı takdirde titreşimden ötürü bi sıkılık sağlar ama bu ölçü olarak 1 cm yi bulur bulmaz yani yağ yakmaktan ziyade yağları sıkılaştırır.yapılacaksa spor(cardio) ile beraber uygulanmalı ancak sporla beraber yapılırsa sarkmaları önlemede yararı olur.

Televizyonda satilan titresim aletleri vardi ya, koca göbekli insanlar alip, beline bagladiklarinda 1-2 ay icinde incecik olacaklarini dusunuyorlardi. Fazla bir sey kazandirimayacagini dusunuyorum.

Televizyonda satilan titresim aletleri vardi ya, koca göbekli insanlar alip, beline bagladiklarinda 1-2 ay icinde incecik olacaklarini dusunuyorlardi. Fazla bir sey kazandirimayacagini dusunuyorum.
kazandırmıyor zaten 2 yakın tanıdığım aldı sürekli kullandılar bel ölçülerinde ancak 1-2 cm arası incelme oldu

bunda kasıtlı olarak yanlış yönlendiren reklamlar büyük suçlu aslında..zira insanlara yağ yakıcı titreşim aleti ya da yağ yakıcı masaj aleti diye satıyorlar ve resmen suç işliyorlar..

ayrıca "spor salonlarında o hantal aletlerde vakit kaybetmeyin yattığınız yerde yağ yakın" diyorlar..yattığınız yerde uzayda olsanız yine yağ yakamazsınız..yata yata ancak kaslardan kayberdesiniz..
yağ dokusu margarin değildir ki masaj yapılarak, sıkılarak, ısıtılarak yakılsın..

yağ ancak ve ancak cardio vasküler mekanizma ile yakılabilir..

biraz insaf..

Back
Yukarı