Yağ kullanımından neden bu kadar çekiniliyor?

Ozellikle definasyon döneminde 1 gr yağdan bile çekiniyor bazı sporcular. Biz günlük gerekli proteini karbonhidrati aldiktan sonra, gerekli kalori açığını oluşturduktan sonra yağ nasıl kötü bir etki bırakabilir ki?( sağlık konusundan bahsetmiyorum o ayrı mesele) yani diyelim ki benim gunluk protein 100 karbonhidrat 150 yag 50 almam gerekiyor, yag yakıp kasları korumam icin, benim yedigim mcdonals menüsü bu değerleri tam olarak karşılıyorsa, pilav tavuk ve mcdonals menüsü yemem arasinda ne gibi bir fark olabilir?
 
Kaliteli karbonhidrat farkı oluyor kardeşim. O yediklerin çöp ve vucuduna hiç bir faydası yok, gelişimini baltalar. Bu spor pirinç patates tavuk etle yapılır maalesef.
 
Ne oluyor kaliteli karbonhidrat? Biraz daha aciklar misiniz farki yeni yani
Açıklamış zaten. Patates, pirinç. Kalitesiz karbonhidrat ise hamur işi olan şeyler.
 
Back
Yukarı