Yağ oranı düşürme beslenmem

antisteroid

Yeni Üye
selam

Sabah :
90 gr yulaf
4yumurta beyazı
1 yesıl bıber
yarım soğan
1 salatalık
1domates
50 gr lıght beyaz peynır

2.5 saat sonra
1tabak sebze yemegı veya baklagil yemegı nohut fasulye vb.
1 dılım lıght kepek ekmegı

2 saat sonra
1 bardak süt veya 100gr lıght yogurt
1 paket lıght yulaf kepek bıskuvı

2.5 saat sonra
1ınce dılım lıght kepek ekmegı
80 gr lıght ton balıgı veya 100 gram tavuk gogsu
salatalık domates sogan bıber

1.5 saat sonra antrenman

antrenmandan sonra
1 olcek whey proteın tozu
1 saat sonra 1 adet meyve

---------- Post added at 15:50 ---------- Previous post was at 14:28 ----------

gunde 1 kez yesıl cay
gunde 3 kez cla one 1 tablet
anrenmandan once hardlıne carnıfıt

kaç kilosun?...önemli olan bu?...130 kiloluk biri için okey,ama 67 kilo biri için bu yağ oranı azaltmaz...zira sağlam kalori almış olur bu programla ...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:26 ----------

kaç kilosun ?...önemli olan bu?...

örneğin 130 kgs olan biri için uygun...ancak 67 kgs olan biri için biraz fazla gelir bu program...)

kaç kilosun?...önemli olan bu?...130 kiloluk biri için okey,ama 67 kilo biri için bu yağ oranı azaltmaz...zira sağlam kalori almış olur bu programla ...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:26 ----------

kaç kilosun ?...önemli olan bu?...

örneğin 130 kgs olan biri için uygun...ancak 67 kgs olan biri için biraz fazla gelir bu program...)
hocam sız bı önerı yapın ?

klonuzu bilmiyorum ki?...ayrıca, boyunuz da önemli tabi ki?...1.50 boyda birisi 75 -80 kgs ise şişman sayılabilir?...))
kilom 66
boy 1.75

haftada 4 gun box antrenmanı en az 1 gunde yarım saatı geckın koşular yapıyorum
5dk ısınma 30 sanıyedepar 1 dk orta tempo 30 sn depar 1 dk orta tempo bu sekılde 10 tekrar oluyo 10 tekrardan sonra bır 10dk da normal tempoda koşuyorum

yulaflı bisküvide fazla karbonhidrat ve yağ var o yüzden onun yerine başka bir alternatif düşün benim en çok ara öğün tercihim yağsız lor peynir domates biber üçünün salatasını yapmaktır bazı lorlar %1 yağ içeriyor veya füme et yiyebilirsin gene %1 yağ içerir ve %20 protein alırsın

1.75 boy ve 66 kgs ,gayet normal...yağ sorununuz olduğunu pek sanmıyorum...) belki , 64 kgs sikleti hedeflenmesi daha uygun olabilir...

yumurtayı tam olarak tüketmeye bakın...(neticede %90 a yakını su olan ve amino asit çeşitliliği az olan bir ürüne neden bu kadar itibar yapılı ki r?!..( )

Back
Yukarı