Yağ oranı ve karın kası alakasızlığı ( FORUMDA CEVABIMI BULAMADIM)

herkese selam arkadaslar uzatmadan konuya gireyim

Benim yağ oranımı ölçtüm 11 civarı bişey cıktı. Fakat benle aynı yağ oranında olupta benden daha keskin vücutlu arkadaslar görüyorum Gym de. Mesela sırtı parçalı parçalı zayıflıktan ama bende zayıfım bende öyle değil daha cok yağlı görünüm var. Kalın deri var sanki. Karın kaslarımdada aynı şekilde karın bi deri var görünüyor ama ince ve çukursuz bi şekilde karın kaslarım görünüyor

Vücudumu sıkılaştırıp karın kaslarımı hangi programla şekillendirebilirim?

Ölçümü eğer vucut yağ kas olcumu yapan tartıda yaptıysanız -ayaklar çıplak basılan bir terazide yaptıysanız - ölçümü büyük ihtimalle yanlıştır. Spor salonunda yaptirdiysaniz markası yüksek ihtimalle TANITA'dır. Yaptığı ölçümlere pek aldırış göstermemek gerekiyor.
Saygılar

Yorumlarınız için teşekkürler fakat 1.70 boya 56 kilo olan birisi ne kadar yağlı olabilir :) yağ oranım doğru bence ama sıkı vücudum yok sulu sulu sanki kuru değil yani parçalı olmak istiyorum bbenım kılomda olanlar hep kuru yağsız genelde

Durumun büyük ihtimalle skinny fat. Kilolu değilsin ama yağ oranın yüksek. İnternetten araştırabilirsin sana önerim Clean Bulk yapman olur

Yorumlarınız için teşekkürler fakat 1.70 boya 56 kilo olan birisi ne kadar yağlı olabilir :) yağ oranım doğru bence ama sıkı vücudum yok sulu sulu sanki kuru değil yani parçalı olmak istiyorum bbenım kılomda olanlar hep kuru yağsız genelde
demekki hala vücudundaki yağlar kilo bazında kaslarından daha fazla

Genelde kas-yağ oranı daha önemlidir bu konuda ama bazı kişilerin derileri normal insanlara göre daha kalın oluyor düşük bir ihtimal böyle olabilir. Keza vaskülarite de böyle biraz genetik bir şey.

Back
Yukarı