Yağ Yakımı İçin Beslenme Proğramı

Merhabalar;
Ben yine böyle bir konu açmıştım fakat diğer arkadaşların beslenme proğramlarına bakınca benimkinin yetersiz olduğunu karar verdim.İşte yeni beslenmek proğramım;

07:00:1 Kase Yulaf+1 kibrit kutusu kadar peynir
10:00:Kepek ekmek arası peynir domates
13:00:Tavada Yumurta,1 kase yoğurt
1 saat sonra:1 tane meyve
2 saat sonra:Kepek ekmek arası peynir domates
Akşam 19:00-20:00:Ev yemeği

cevap bekliyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:29 ----------

bu arada yaş:14
kilo:59

Programda hiç et göremedim, yazmayı mı unuttun acaba ?

Tamam tekrar yaptım;
07:00:1 Kase Yulaf+1 kibrit kutusu kadar peynir
10:00:Kepek ekmek arası peynir domates
13:00:Tavada etli yumurtalı,1 kase yoğurt
1 saat sonra:1 tane meyve
2 saat sonra:Kepek ekmek arası peynir domates
Akşam 19:00-20:00:Ev yemeği

Peki şimdi nasıl?Aslında et yerine ben yulaf ve yumurta koymuştum ama.

sabah
2 yumurta lor peyniri yeşil çay 1-2 dilim tam tahıllı ekmek kepek yada(çay şekersiz)

öglen
tavuk gögüs haşlama+salata
ton balıgı+salata

akşam
corba+sebze
tavuk+sebze

ekmegi azami tut ve tabaga koy öyle ye.

kepekli ekmekler sindirime yardımcı bir besindir diyetisyenimin listemden çıkarmadıgı bir ürün 1-2 dilim tüketim aksine kilo vermeye yardmcı + sindirim için yararlıdır bence gerek yok çıkarmaya

Sabahları yulaf ezmesi yediği için sorun yaratmayacaktır. Yulaftaki lif kepek ekmeğin lifinden kat kat fazladır

sabah
2 yumurta lor peyniri yeşil çay 1-2 dilim tam tahıllı ekmek kepek yada(çay şekersiz)

öglen
tavuk gögüs haşlama+salata
ton balıgı+salata

akşam
corba+sebze
tavuk+sebze

ekmegi azami tut ve tabaga koy öyle ye.

teşekkürler fakat maddi durum yüzünden hergün tavuk gögüsü yemem çok çok zor.bide sabah zaten çok erken kalkıyorum ve okula zar zor yetişiyorum.o yüzden bu kadar kahvaltı hazırlayamam

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:06 ----------

arkadaşlar mens healh dergisinde yağ yakmak için proğram buldum bunu uygulayacağım.

Örnek mönü
Kahvaltı
• Sosisli omlet
Sabah atıştırması
• Bir avuç badem
Öğle
• Izgara tavuk but, buharda pişmiş brokoli
Öğleden sonra atıştırması
• Zeytinyağlı kereviz
Akşam
• Dana pirzola, mozzarella ve domatesli salata, 1 kadeh kırmızı şarap

fakat burada dana pirzola diyor bunun yerine normal tavuk olur mu?Zeytinyağlı kereviz yerine ne önerir siniz?bide 1 kadeh kırmızı şarap diyor.ben 14 yaşındayım.bizimkiler bu yaşta izin vermez ne yapacağım?bu sorularıma cevap verirseniz tamamdır.diyete başlayacağım :)

Sosisi çıkart bu programdan, daha fazla öğün koy.

Sabahları yulaf ezmesi yediği için sorun yaratmayacaktır. Yulaftaki lif kepek ekmeğin lifinden kat kat fazladır

yulafın kalorisi kepek ekmeğine göre daha fazladır.bunun yanında zaten diğer öğünlerde yiyeceği 1-2 ince dilim kepekli ekmek hem tokluk hissi yaratacak hemde hazmı kolaylaştıracaktır.kolay gelsin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:55 ----------

teşekkürler fakat maddi durum yüzünden hergün tavuk gögüsü yemem çok çok zor.bide sabah zaten çok erken kalkıyorum ve okula zar zor yetişiyorum.o yüzden bu kadar kahvaltı hazırlayamam

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:06 ----------

arkadaşlar mens healh dergisinde yağ yakmak için proğram buldum bunu uygulayacağım.

Örnek mönü
Kahvaltı
• Sosisli omlet
Sabah atıştırması
• Bir avuç badem
Öğle
• Izgara tavuk but, buharda pişmiş brokoli
Öğleden sonra atıştırması
• Zeytinyağlı kereviz
Akşam
• Dana pirzola, mozzarella ve domatesli salata, 1 kadeh kırmızı şarap

fakat burada dana pirzola diyor bunun yerine normal tavuk olur mu?Zeytinyağlı kereviz yerine ne önerir siniz?bide 1 kadeh kırmızı şarap diyor.ben 14 yaşındayım.bizimkiler bu yaşta izin vermez ne yapacağım?bu sorularıma cevap verirseniz tamamdır.diyete başlayacağım :)
öncelikle bir diyetisyene başvurup kan değerlerine baktırıp buna göre bir beslenme programı uygulamanı tavsiye ederim.devlet hastanelerinde yapabilrsin herşey para değil...
sosisi çıkartıp yumurta akıyla omlet yapabilrsin ama sadece omlet yemen açlık yapabilir.yanına domates salatalık ekleyebilirsin
bademde sorun yok bir avuçtan fazla olmucak şekilde olabilir
dana pirzolanın 100 gr.da 21.1 gr protein vardır.tavuk göğüsünde ise 22.8 gr tavuk tercih edilebilir.zeytinyağlı kereviz yerine 4-6 kaşık zeytinyağlı bezelye fasulye olabilir.mozarella peynirini çıkar 1.5 kibrit kutusu kadar yarım yağlı beyaz peynir ekle.tamamdır
şarap yerine su iç gitsin :) 14 yaşındasın bu kadar kasmana gerek yok

Son düzenleme:
yulafın kalorisi kepek ekmeğine göre daha fazladır.bunun yanında zaten diğer öğünlerde yiyeceği 1-2 ince dilim kepekli ekmek hem tokluk hissi yaratacak hemde hazmı kolaylaştıracaktır.kolay gelsin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:55 ----------

öncelikle bir diyetisyene başvurup kan değerlerine baktırıp buna göre bir beslenme programı uygulamanı tavsiye ederim.devlet hastanelerinde yapabilrsin herşey para değil...
sosisi çıkartıp yumurta akıyla omlet yapabilrsin ama sadece omlet yemen açlık yapabilir.yanına domates salatalık ekleyebilirsin
bademde sorun yok bir avuçtan fazla olmucak şekilde olabilir
dana pirzolanın 100 gr.da 21.1 gr protein vardır.tavuk göğüsünde ise 22.8 gr tavuk tercih edilebilir.zeytinyağlı kereviz yerine 4-6 kaşık zeytinyağlı bezelye fasulye olabilir.mozarella peynirini çıkar 1.5 kibrit kutusu kadar yarım yağlı beyaz peynir ekle.tamamdır
şarap yerine su iç gitsin :) 14 yaşındasın bu kadar kasmana gerek yok

çok teşekkürler bana çok yardımcı oldunuz sayenizde diyete artık başlayacağım :)

yaş 14 kilo 59 demişsin boyun kaç senin ben çünkü diyetlik bir kilo göremedim bence diyete ihtiyacın yok gelişim dönemindesin senin yaşındaki bir çocuk et süt yumurta tüketmeli ve düzgün beslenmeli..
sonuçta senin vücut mizacın daha bir sürü değişime uğrayacak , aşırı kilolu olmadığın için bilinçsizce işlere girişme ve normal beslen derim ben...

yaş 14 kilo 59 demişsin boyun kaç senin ben çünkü diyetlik bir kilo göremedim bence diyete ihtiyacın yok gelişim dönemindesin senin yaşındaki bir çocuk et süt yumurta tüketmeli ve düzgün beslenmeli..
sonuçta senin vücut mizacın daha bir sürü değişime uğrayacak , aşırı kilolu olmadığın için bilinçsizce işlere girişme ve normal beslen derim ben...

biliyorum.ben aslında bakınca kilolu değilim normalim.ama atleti çıkarınca yağlar belli oluyor.göbek,gögüs sarkık.nefret ettim kendimden.geçen yaz utanarak plajda dolaştım.bu yazda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Back
Yukarı