Yağ yakımı günlüğüm (110kg- 95.9kg- ve devamı)...

Merhaba arkadaşlar hastalık sebebiyle ve moral bozuklukları ile 11 Ağustos 110 kg (boy 173cm) ile başladığım diyet ile (diyetisyen desteği ile) 28 Eylül itibariyle 95,9 kiloya ulaştım.

Detaylarına geçecek olursak;

11 Ağustos 110 kg diyetisyene gitmeden verilen 5kg

21 Ağustos 104,6 kg ........ %31.7 yağ ........ %50 su ........ kolesterol 238 trigliserit 183 (diyetisyene gittiğim ilk gün)

27 Ağustos 101,6 kg ........ %32,6 yağ ........ %49,31 su ........ (su ve kas kaybı yaşadım:()

8 Eylül 99,7 kg ........ %32 yağ ........ %49,75 su ........ (su kaybı azaldı az da olsa 1,2 kg yağ yakımı)

28 Eylül 95,9 kg ........ %30,5 ........ 50,89 su ........ (15 Eylül Spora başladığım ve L-carnitinie kullanmaya başladığım tarih verilen 3.8 kg'ın 2.6 kg'ı yağ olarak verdimbench_O)

Not: Yağ ölçümleri Tanita body Composition Analyzer diye bir cihaz/tartı ile ölçülüyor.

Şu anki kolesterol 168 trigliserit 95 ........

Bir günlük öğünlerim şöyle sıralanıyor...

Sabah 8:00:

Sabah kalkınca 2 bardak su içiyorum. (1 günde 3-4 litre su içiyorum)
Şekersiz çay (Bende reflü olduğu için yasak yerine yeşil çay,lipton un body form çayı vb...)
2 kibrit kutusu peynir (kutuya takılmayın kendi ölçüsü bir süre sonra doğal olarak oluşuyor. yarım yağlı olmasına özen gösteriyorum.)(1 yumurta = 1 kibrit kutusu peynir)
3 ince dilim ekmek(unonun dilimi ile kepek veya tam buğdaylı ekmek)
5 zeytin veya 2 ceviz
Bol söğüş....(bana domates yasak olduğu için salatalık kıvırcık havuç vb...)

Ara öğün 10:30 (Her öğün arası 2.5 - 3 saat diye ayarlıyorum)

1 porsiyon meyve (elma,armut,şeftali,muz,kuru kayısı vb...)
1 çay bardağı leblebi (benim favori yiyeceğimdir.)

Öğle 13:00: (saatler kayabilir sorun değil)

3 köfte büyüklüğünde ızgara veya haşlanmış balık veya tavuk eti... ya da 3 kibrit kutusu peynir
1 kase yoğurt veya ayran(yarım yağlı veya light yoğurt %1-1.5 yağlı)
2 ince dilim ekmek
bol yağsız salata

Ara Öğün 15:30:

1 porsiyon meyve

Akşam 18:00 :

8 yemek kaşığı sebze yemeği(eğer içinde pirinç varsa 1 dilim ekmek silinir :) )
1 kase yoğurt
2 ince dilim ekmek
bol yağsız salata

Ara Öğün 20:00- 20:30 :

2 porsiyon meyve
1 kase yoğurt

Not: 1 dilim ekmek= 2 yemek kaşığı pilav veya makarna = 1 kepçe çorba

Yasaklar :
:(
Şekerli yiyecekler
Hamu işi ve tatlılar
kaymak krema çikolata
kızartma kavurma
alkol
hazır meşrubatlar
sos ve sols ilaveli yiyecekler
sucuk salam sosis pastırma
saktatlar
katı yağlar
hazır çorbalar vb..

Haftada 3 gün spor salona gidiyorum...

30dk. önce Weider L-Carnitine Liquide alıyorum.
30 dk. kardiyo çalışması yapıyorum 1 gün omuz 1 gün göğüs ağırlıklı çalışıyorum.

Devamındaki gelişmeleri detaylı anlatmaya çalışacağım. Yorumlarınızı iyi - kötü her türlü bekliyorum. Teşekkürler...

1,5 Ayda 15 Kilo mu Verdin ..:) Helal olsun.. Bi de bn 7-8 kilo versem..

Saolasın,
Diyetisyenim de biraz hızlı gidiyosun dedi ama normalde ayda 4-6 kilo verilmesi gerekiyor. Biraz daha fazla kilom olduğu için bu 8 e çıkabilir. Daha vereceğim ilk olarak 10 kg daha var... bunu da 1.5 ayda verirsem tam süper olacak...

Benim;
Kilo:70
Boy:1.70

2 Hafta Sonra Diyetisyene gitmek istiyorum..Mecbur Gidecem artık..:( Kilolu olmak çok zor :(

İlk halimin fotoğrafları

Merhaba 110 kg fotoğraflarım ekledim yeni halimin fotoğraflarını en kısa zamanda ekleyecem. Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• 1111.JPG
    1111.JPG
    31,2 KB · Görüntüleme: 1.157
  • 2222.JPG
    2222.JPG
    22,3 KB · Görüntüleme: 1.091
:():

tam 70 adeilim 65- 70 arası deısıorum sabah kalkınca 65 oluorum :( aksama doru 67 falan 1 günde 5 kilo gidio anlamıorum vücudumu :o:o:o

Dün H.I.T. cardio ya başladım bakalım gelişmeleri ilerde paylaşacağım.

95,9 Kg iken ki halim fotoğrafları ekledim yorumlarınızı bekliyorum. DAha kaliteli çekimleri yakında yapıp ekleyeceğim.

Eklentiler

• IMG061.jpg
    IMG061.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 1.296
  • IMG062.jpg
    IMG062.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 1.219
  • IMG063.jpg
    IMG063.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 1.237
Sabah 6:45:

Sabah kalkınca 2 bardak su içiyorum. (1 günde 3-4 litre su içiyorum)
Şekersiz çay (Bende reflü olduğu için yasak yerine yeşil çay,lipton un body form çayı vb...)
2 kibrit kutusu peynir (kutuya takılmayın kendi ölçüsü bir süre sonra doğal olarak oluşuyor. yarım yağlı olmasına özen gösteriyorum.)(1 yumurta = 1 kibrit kutusu peynir)
3 ince dilim ekmek(unonun dilimi ile kepek veya tam buğdaylı ekmek)
5 zeytin veya 2 ceviz
Bol söğüş....(bana domates yasak olduğu için salatalık kıvırcık havuç vb...)

Ara öğün 10:00 (okulda 2. Tenefüs ]

1/2 Simit :) [Öğrenci yemeği]
1 Tane Ayran

Öğle 14:0o:

500mL Yağsız Süt %0,1
Bol Yağsız Salata

Ara Öğün 16:3o:

1 porsiyon meyve [ Veya 1 Çay Bardağı Leblebi]

Akşam 19:00 :

8 yemek kaşığı sebze yemeği Veya
Bulgur Pilavı + Tavuk göğsü
1 kase yoğurt Light [ Cacıkda olabilir ]

Yatmadan 45 dk Önce:

250mL Light Süt %0,1 Yağ...

Önerileriniz ? Çok vardır kesin biliyorum..Zayıflamak için ..? :o:o:o

Son düzenleme:
Yaş 14 boy 1.70 kilo 70 di 67 düşmüşüm ben böle hep düşüp cıkıyorum :)

60-61 falan düşmem yeterli benim için..

Salona gitmiyorum Evde Şınav,mekik,Dips,crunch ve barfiks falan cekıyorum ..

Birde 3Kg dumbbel var onlarla hafif hafif Yapıyorum..

[ Barfıksı oyun parkında Cekıyorum :) Salıncagın demirinde .. 2 anca çekıyorum...]

Çok aşırı ödev veya yağmur yağmıyorsa Günde 1,5km kadar falan yürüyorum..

5-6 kiloyu 2 Ayda falan verebilir miyim?

I-Cartine falan kullanmıyorum :) Bende Para Ne Gezer.. :)

Doğal olarak kilo verebilirim sanırım Değil mi?.. Teşekkürler Beslenme Bölümünede Yazıcagım..

Son düzenleme:
Ha gayret :D :D Tebrik ederim.Müthiş ilerleme :D Bu kararlılıkla hedeflerinize ulaşacaksınız emin olun :D

Az ağırlık çok tekrarlı antrenman öneriyorum size :) 3 set ve 20 tekrar şeklinde.

Sabah kahvaltısına ekmeksiz,çikolatasız, balsız, tereyağsız abanabilirsiniz.
Örneğin bu ay 7.5 kiloyu böyle verdim.

Kahvaltıda yaklaşık 2-3 yumurtalı menemen.2 dilim peynir ve 2 bardak süt :D

Ama ekmek sıfır.Çikolata,cips,kola,kahve yok :):)

Yumurtayı ekmeksiz yemek başta kötü gelebilir.(Bu yüzden menemeni öneriyorum aslında )

Tekrar başarılar ve tebrikler.
Azim ve kararlılık başarıyı getirecektir ! bench_Obench_O

Teşekkürler e.w.

Ha gayret :D :D Tebrik ederim.Müthiş ilerleme :D Bu kararlılıkla hedeflerinize ulaşacaksınız emin olun :D

Az ağırlık çok tekrarlı antrenman öneriyorum size :) 3 set ve 20 tekrar şeklinde.

Sabah kahvaltısına ekmeksiz,çikolatasız, balsız, tereyağsız abanabilirsiniz.
Örneğin bu ay 7.5 kiloyu böyle verdim.

Kahvaltıda yaklaşık 2-3 yumurtalı menemen.2 dilim peynir ve 2 bardak süt :D

Ama ekmek sıfır.Çikolata,cips,kola,kahve yok :):)

Yumurtayı ekmeksiz yemek başta kötü gelebilir.(Bu yüzden menemeni öneriyorum aslında )

Tekrar başarılar ve tebrikler.
Azim ve kararlılık başarıyı getirecektir ! bench_Obench_O

Teşekkürler...
ASlında benim bir sorunum var uzun süredir devam eden reflüm var. Bu yüzden süt bende gaz yapıyor o da reflümü tetikliyor. Domates,soğan,sarımsak da yasak. Bu yüzden peynir yumurtaya abanıyorum. Zaten tereyağ da yasak. Bu ayki ölçümlerim 28inde yapılacak bakalım o zaman daha ne kadar vermişim (vermişim dedim çünkü daha tartılmadım ama kemerimde açtıracağım 3. delik olacak...:o)sizlerle paylaşacağım.thums:

Teşekkürler...
ASlında benim bir sorunum var uzun süredir devam eden reflüm var. Bu yüzden süt bende gaz yapıyor o da reflümü tetikliyor. Domates,soğan,sarımsak da yasak. Bu yüzden peynir yumurtaya abanıyorum. Zaten tereyağ da yasak. Bu ayki ölçümlerim 28inde yapılacak bakalım o zaman daha ne kadar vermişim (vermişim dedim çünkü daha tartılmadım ama kemerimde açtıracağım 3. delik olacak...:o)sizlerle paylaşacağım.thums:

Geçmiş olsun. Internette reflünün mide ameliyatı ile tedavisi gibi yazılar var. Araştırmadıysan incelemeni tavsiye ederim.

Back
Yukarı