Yağ yakımı hakkında bilgi almak istiyorum

merhaba arkadaşlar 1 yıl kadar aralıksız diet ve spor yaptım 1 gün hafif cardio ağırlık ertesi gün 1 saat cardio olarak 100 kilo başlamıştım 75 kiloya düştüm 1 yıl sonunda ve işim gereği 5 ay spora ara verdim beslenmeme dikat etmedim ve yine 90 kilo oldum . Şimdi tekrar spora başlıycam fakat yağ oranım %27 lerde ve o sıkıntılı diet ve cardio sürecini kısaltmak istiyorum bir tavsiye aldım
Oxsandrolon
Clenbuterol
Winstrol
Kullanmamı tavsiye ettiler sizinde fikrinizi almak istedim

hepsi oral yani hap... karacigeri ele alirsin hic girme oral steroidlere..
Bu konu hakkında biraz okudum öyle bir durum söz konusuymuş birde söyle bir öneri aldım birinden

3 kutu testo prop 540 tl
2 kutu masteron 440 tl
2 kutu winstrol tablet 250 tl
2 kutu clenbuterol 200 tl

Toplam 1430 tl

Parasi önemli değil fakat iğneyi nasıl yaptırırım bilemedim o yüzden tablet düşündüm etrafımda iğne yapabilecek kimse yok sanırım eczane veya benzeri ufak tıp merkezleride bu işe girmez[DOUBLEPOST=1525969760][/DOUBLEPOST]
beslenme düzenini tekrar bozduktan sonra ne kullanırsan kullan eski kiloların geri gelecek.
Ya o bir dönemdi yurt dişina cıkmam gerekti 5 aylık periotta bir kaç ülke gezdim ve dikkat hic etmedim yediğime

bence sen sporuna bir basla 1 ay zaten yine bi su atarsin 7-8 kg... ztn suan havalar sicaklasiyor yazin daha cok kg verirsin hocam beslenmene az dikkat et gerisi gelir

dostum.senin gibiler genelde beleşçi ve hazır yiyici oldukları için ilaç vuruyor ve kısır kalıyorlar.sen de vur da kısır kal ya da düzgünce spor yap.masteron ağır ilaçtır.öyle ilk steroid küründe kullanılmaz.sana tavsiyem bi yerde okudum boks saatte 900 kalori yaktırıyormuş.ona gidebilirsin.ayrıca sen diyet yapmassan bu ilaçlar bir işe yaramaz.

dostum.senin gibiler genelde beleşçi ve hazır yiyici oldukları için ilaç vuruyor ve kısır kalıyorlar.sen de vur da kısır kal ya da düzgünce spor yap.masteron ağır ilaçtır.öyle ilk steroid küründe kullanılmaz.sana tavsiyem bi yerde okudum boks saatte 900 kalori yaktırıyormuş.ona gidebilirsin.ayrıca sen diyet yapmassan bu ilaçlar bir işe yaramaz.
Kısırlı konusuna katılmıyorum bunun tıbbi bir izahı yok . Kısırlık konusu icin ayrıca konuşabiliriz cünkü belli koşuların üstüne cıkmak gerekiyor vucudun sperm üretimini bitirmesi icin ama son söylediğine katılıyorum tabiki diet önemli

Back
Yukarı