Yağ yakımı için önerilerinizi bekliyorum

Öncelikle herkese Merhaba
Arkadaşıma Fitness hakkında araştırdığım ve bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım fakat daha bilgili kişilerin yorumlarını ve önerilerini almak için konu açmak zorunda kaldım.
Boy : 156
Kilo : 53
Vücüt Yağ Oranı : 34,8
Vücüt Kas Oranı : 25
Metabolizma değeri : 1207
İç organ yağlanma : 4

Eczanede yağ ölçümü yaptırdık ve yağ oranımızın fazla olduğunu öğrendik.
Evde spor yapıyor arkadaşım ve Eliptik Bisiklet ve pilates setine sahip.

Fakat yemek konusunda çok yetersiz görüyorum kendisini. Kuzu ve dana eti yemiyor arkadaşlar ancak kıyma köfte şeklinde tüketebiliyor.
Günde genelde 2 öğün tüketiyor akşam 6 dan sonra yemek yemiyor. Şeker ekmek kola gazlı şekerli içecekleri fazla tüketen biri değil.
Skinny Fat diye tabir edilenlerden yani.

Göbek çevresi çok yağlı değil fakat basen ve özellikle üst bacakları iç bacakları kısmı yağlı

Neler yapmamız gerekiyor nasıl bir beslenme programı önerebilirsiniz. Evde spor yapıyor kendisi. Ayrıca yağ yakımı için nasıl bir program önerebilirsiniz ?

yağ yakımı için koşu bisiklet eliptik çalışmasını öneririm. beslenmeye gelince öğünleri büyük öğün yerine küçük öğünler şeklinde 4 5 e bölerek tüketmeli ve öğünlerinde tavuk göğsü,badem,ceviz, sebzeler , kepek ekmeği , yumurta , yoğurt , yağsız peynirler,süt gibi protein içerikli beslenerek yağ yakımı sağlayabilir. Tabi hepsinin ölçeğini kaçırmadan tüketmeli küçük öğünler şeklinde

Back
Yukarı