Yağ Yakımı için Ne Kadar Süre Çalışılmalıdır?

Tugi09

Üye
Herkese merhaba,

Yağ yakımı ile alakalı bilgi ve videolar ararken Tuğrul hocanın bu videolarına denk geldim. Verdiği bilgiler işime yarayacak gibi. Sizlerin de faydalanması için buraya paylaşıyorum.

Yağ yakımı için ne kadar süre çalışmalıdır?

Yağ yakmak için kalp atış ve nabız sayısı kaç olmalıdır?

Alt karın yağlanmasına nasıl çözüm bulabiliriz?

Sizin oyle bir niyetinizin olmadigini biliyoruz ancak reklam yapmak amaciyla bir siteye girip oradaki uyeleri kullanmak gibi yanlis anlamalara sebep olacagi icin farkli tepkilere hazirlikli olabilir ve anlayisla karsilayabilirsiniz.

3 videoyu da izledim. Ne diyorlar kareografi isik cekim kalitesi vs guzel ama icerik tatmin edici degil. Yuzeysel islenmis ve artik internette bunun gibi yuzbinlerce video var. Keske bir tane daha olmasaydi.

Ben de size o zaman www.agirsaglam.com un beslenme ile ilgili videolarini tavsiye ediyorum. Eger bu videolar size faydali geldiyse agirsaglam'dan daha fazla verim alabilirsiniz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizin oyle bir niyetinizin olmadigini biliyoruz ancak reklam yapmak amaciyla bir siteye girip oradaki uyeleri kullanmak gibi yanlis anlamalara sebep olacagi icin farkli tepkilere hazirlikli olabilir ve anlayisla karsilayabilirsiniz.

3 videoyu da izledim. Ne diyorlar kareografi isik cekim kalitesi vs guzel ama icerik tatmin edici degil. Yuzeysel islenmis ve artik internette bunun gibi yuzbinlerce video var. Keske bir tane daha olmasaydi.

Ben de size o zaman www.agirsaglam.com un beslenme ile ilgili videolarini tavsiye ediyorum. Eger bu videolar size faydali geldiyse agirsaglam'dan daha fazla verim alabilirsiniz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağırsağlam'ı da takip ediyorum tabi ki. Düşünülen şeyi anlayışla karşılıyorum tabiki ama eğer böyle bir niyetle üye olsaydım bu yazılanlara da cevap vermezdim. Dediğim gibi amacım paylaşım yapmaktı sadece.

Sorun paylasim yapmakta degil , sadece kendi videonu paylasan sen degilmissin gibi uydurma bi hikayeyle onumuze sunman sorun , ayrica kabak tadi vermeye basladi bu nickle ayni reklami baska forumdada baskka bi hikayeyle paylastin .

Back
Yukarı