Yağ yakımı konusunda karar veremiyorum?

A86A26EB-F7ED-46A3-A840-F8B0E9FCF9DE.jpeg
ACF121E9-EBE7-4A9E-8502-23228079D90F.jpeg
6 aydır özel sebeplerden dolayı ara verdim ve beslenmeme hiç dikkat edemedim. Belimdeki yağlanma çok rahatsız ediyor. Tekrardan çalışmalara başlıcam ancak yağlardan kurtulma amaçlı mı yoksa ilk hacimlenip sonra mı yağ yakmalı bilemedim fikirlere açığım teşekkürler.

Protein ağırlıklı beslenme olayına giriş alacağın oranlar %30 karbo %70 protein gelecek şekilde olsun. onun yanı sıra karbonhidrat kompleks olmalı yani şeker, glikoz, fruktoz, sukraloz olmamalı bunların yerine tam buğday unu, çavdar unu, esmer pirinç, bulgur gibi gıdalarla beslenmen gerekli. düzenli bir uykun olsun. salonda kardiyo yapmak istemiyorsan gününü elinden geldiğince hareketli geçir. düzenli bir ağırlık antrenmanı yaptıktan sonra bu iş tamamdır.

Protein ağırlıklı beslenme olayına giriş alacağın oranlar %30 karbo %70 protein gelecek şekilde olsun. onun yanı sıra karbonhidrat kompleks olmalı yani şeker, glikoz, fruktoz, sukraloz olmamalı bunların yerine tam buğday unu, çavdar unu, esmer pirinç, bulgur gibi gıdalarla beslenmen gerekli. düzenli bir uykun olsun. salonda kardiyo yapmak istemiyorsan gününü elinden geldiğince hareketli geçir. düzenli bir ağırlık antrenmanı yaptıktan sonra bu iş tamamdır.
%70 mi ?
Kaç gram protein alınabileceğini düşünüyorsunuz?

Lutfen yag alma demek icin mantikli sebebinizi soyler misiniz?
yağ alma demedim. sadece oranı belirtirken kötü bir hata olarak yağ yazmamışım. kalori hesaplamasını da normal bir kişiye göre belirledim kafama göre sallamadım. ben resme bakarak 1800 dedim. sen eğer gerçekten biliyorsan aydınlat. itiraz etmem. belki daha iyisini biliyorsundur.

gereksiz polemiğe girmeyelim arkadaşlar rica ediyorum..

Back
Yukarı