genelde 2000 dir ama açık bırakarak 1700-1800 civarı iyi olur.Günlük kalori konusunda bi önerin var mı
%70 mi ?Protein ağırlıklı beslenme olayına giriş alacağın oranlar %30 karbo %70 protein gelecek şekilde olsun. onun yanı sıra karbonhidrat kompleks olmalı yani şeker, glikoz, fruktoz, sukraloz olmamalı bunların yerine tam buğday unu, çavdar unu, esmer pirinç, bulgur gibi gıdalarla beslenmen gerekli. düzenli bir uykun olsun. salonda kardiyo yapmak istemiyorsan gününü elinden geldiğince hareketli geçir. düzenli bir ağırlık antrenmanı yaptıktan sonra bu iş tamamdır.
tamam sen daha iyisini biliyorsan yaz.adama kafandan kalori sallamışsın yetmemiş üstüne resmen yağ alma demişsin...
Lutfen yag alma demek icin mantikli sebebinizi soyler misiniz?tamam sen daha iyisini biliyorsan yaz.
yağ alma demedim. sadece oranı belirtirken kötü bir hata olarak yağ yazmamışım. kalori hesaplamasını da normal bir kişiye göre belirledim kafama göre sallamadım. ben resme bakarak 1800 dedim. sen eğer gerçekten biliyorsan aydınlat. itiraz etmem. belki daha iyisini biliyorsundur.Lutfen yag alma demek icin mantikli sebebinizi soyler misiniz?