Arkadaşlar hacim ve yağ yakımının birlikte olmayacağını söyleyecek bir çok insan büyük ihtimalle fakat ben şuan hacimli görünsem de daha fazla hacim istiyorum fakat aynı zamanda da belli bölgelerdeki yağlarımı yakmak istiyorum. buna uygun bir beslenme programı yaptım kendi çapımda. yorumlarınızı bekliyorum.
sabah
100 gr lor peyniri
bir adet kepek ekmek
ara öğün
2 adet meyve
öğlen
200 gr tavuk göğsü ya da ton balığı
bir adet kepek ekmek
antremandan önce
1 ölçek musletech nitrotech
antremandan sonra
1 ölçek muscletech nitrotech
akşam
200 gr tavuk göğsü
bir adet kepek ekmek
3-4 kaşık bulgur pilavı ya da makarna
yatmadan 3-4 saat önce
100 gr lor peyniri
3. ayıma giricem bu sporda ve amacım düzenli fit ve hacimli vücut( hacimli vücut illa ki yağlı olmak zorunda değil diye düşünüyorum) boyum 1.80 kilom 76.8 yağ oranım %10 civarlarında.
Protein tozu dışında muscletech hydroxycut x stix kullanıyorum günde iki defa. antreman programı bölgesel ve ağır olduğu için kardiyo yapamıyorum maalesef fakat antreman sırasında gerekli kaloriyi harcadığımı düşünüyorum.
Bu programla yağ yakıp aynı zamanda da kasları düzgün şekilde besleyebilir miyim sizce? önerileriniz nelerdir?
teşekkürler
sabah
100 gr lor peyniri
bir adet kepek ekmek
ara öğün
2 adet meyve
öğlen
200 gr tavuk göğsü ya da ton balığı
bir adet kepek ekmek
antremandan önce
1 ölçek musletech nitrotech
antremandan sonra
1 ölçek muscletech nitrotech
akşam
200 gr tavuk göğsü
bir adet kepek ekmek
3-4 kaşık bulgur pilavı ya da makarna
yatmadan 3-4 saat önce
100 gr lor peyniri
3. ayıma giricem bu sporda ve amacım düzenli fit ve hacimli vücut( hacimli vücut illa ki yağlı olmak zorunda değil diye düşünüyorum) boyum 1.80 kilom 76.8 yağ oranım %10 civarlarında.
Protein tozu dışında muscletech hydroxycut x stix kullanıyorum günde iki defa. antreman programı bölgesel ve ağır olduğu için kardiyo yapamıyorum maalesef fakat antreman sırasında gerekli kaloriyi harcadığımı düşünüyorum.
Bu programla yağ yakıp aynı zamanda da kasları düzgün şekilde besleyebilir miyim sizce? önerileriniz nelerdir?
teşekkürler