Yağ yakımı ve sabah aç karnına yapılan kardiyo, sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan car_26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

car_26

Üye
Merhaba
15 Hazirana kadar mide bölgesini olabildiğince bitirip minimum ölçü kaybetmeye çalışacağım.O güne kadar burada günlük tutmayı planladım.
Sabah 5te kalkıp 35-40dk sahilde hiit kardiyo yapacağım.
Kardiyo öncesi ve sonrası BCAA alacağım.Bir kaç sorum var.
-Çıkmadan CafeCrown 2si1 arada içsem sorun olur mu ?
-Biliyorsunuz bitter çikolata metabolizmayı hızlandıırıyor, Karam %70 Bitter çikolatadan 4 parça yesem yağ yakımının içine eder miyim ?
-Gelir gelmez 5 yumurtalı omlet + 50gr yörsan lor (100gr=1gr yağ, 19gr protein) + 1-2 dilim uno tam buğday ekmeği yiyeceğim.ekmek 2 dilim 110 kalori.
-Akşamda normal antrenman yapacağım.
Kas kaybını bu şekilde önler miyim ? 4-5 öğün olacak gün içerisinde. Karbonhidrat sadece sabah yediğim ekmek ve belki antrenmandan 2-3 saat önce 50gr Lifalif.
2.5 yıldır BB ile uğraşıyorum.Ölçülerim;
Kol 39,5, Göğüs 106, Omuz 128, Bacak 62
Kilo 84 Boy 1.86 :)

Çikolata banada saçma geldi,kahvaltıdan önce kardiyo yapcaksan mutlaka bca kullan,kafein yağ yakımını hızlandırır,aeryobic an-aeryobic sistemde dolaylı yönden yağ yakmanı tavsiye ederim,ben böyle koşuları hergin önermem sistemli daha hızlı sonuç alabilirsin. Aeryobic ve An-Aeryobici araştır

Fazlası tabiki zararlı. 16 parça Karam %70 bitter çikolatalar olur ya, 1-2 parça yemenin yağ yakımını hızlandırıdğını duyuyorum, okuyorum (Şekersiz kahve ile birlikte)
yanlış mı bu ?

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı