Merhaba
15 Hazirana kadar mide bölgesini olabildiğince bitirip minimum ölçü kaybetmeye çalışacağım.O güne kadar burada günlük tutmayı planladım.
Sabah 5te kalkıp 35-40dk sahilde hiit kardiyo yapacağım.
Kardiyo öncesi ve sonrası BCAA alacağım.Bir kaç sorum var.
-Çıkmadan CafeCrown 2si1 arada içsem sorun olur mu ?
-Biliyorsunuz bitter çikolata metabolizmayı hızlandıırıyor, Karam %70 Bitter çikolatadan 4 parça yesem yağ yakımının içine eder miyim ?
-Gelir gelmez 5 yumurtalı omlet + 50gr yörsan lor (100gr=1gr yağ, 19gr protein) + 1-2 dilim uno tam buğday ekmeği yiyeceğim.ekmek 2 dilim 110 kalori.
-Akşamda normal antrenman yapacağım.
Kas kaybını bu şekilde önler miyim ? 4-5 öğün olacak gün içerisinde. Karbonhidrat sadece sabah yediğim ekmek ve belki antrenmandan 2-3 saat önce 50gr Lifalif.
2.5 yıldır BB ile uğraşıyorum.Ölçülerim;
Kol 39,5, Göğüs 106, Omuz 128, Bacak 62
Kilo 84 Boy 1.86
15 Hazirana kadar mide bölgesini olabildiğince bitirip minimum ölçü kaybetmeye çalışacağım.O güne kadar burada günlük tutmayı planladım.
Sabah 5te kalkıp 35-40dk sahilde hiit kardiyo yapacağım.
Kardiyo öncesi ve sonrası BCAA alacağım.Bir kaç sorum var.
-Çıkmadan CafeCrown 2si1 arada içsem sorun olur mu ?
-Biliyorsunuz bitter çikolata metabolizmayı hızlandıırıyor, Karam %70 Bitter çikolatadan 4 parça yesem yağ yakımının içine eder miyim ?
-Gelir gelmez 5 yumurtalı omlet + 50gr yörsan lor (100gr=1gr yağ, 19gr protein) + 1-2 dilim uno tam buğday ekmeği yiyeceğim.ekmek 2 dilim 110 kalori.
-Akşamda normal antrenman yapacağım.
Kas kaybını bu şekilde önler miyim ? 4-5 öğün olacak gün içerisinde. Karbonhidrat sadece sabah yediğim ekmek ve belki antrenmandan 2-3 saat önce 50gr Lifalif.
2.5 yıldır BB ile uğraşıyorum.Ölçülerim;
Kol 39,5, Göğüs 106, Omuz 128, Bacak 62
Kilo 84 Boy 1.86