Yağ Yakımının (Zayıflamanın) Durması

İyi günler arkadaşlar (umarım konuyu yerinde açabilmişimdir).Uzun zamana yayarak kilo vermeye başladım gözle görülür değişiklikler aldım. Boy 1.80 şuanki kilom 75. Hedefim 70 e kadar düşebilmekti daha sonra tekrar 77 lere çıkabilmeyi düşünüyodum ( kas alarak) hala yediklerime oldukça dikkat ediyorum haftada en az üç gün plyometrics,çabukluk,hııt antrenmanlarından yapıyorum fakat kilo vermem neredeyse durdu diyebilirim :( 75 de kaldım gibi,antrenmanlara ve besinlere dikkat etmeye devam ettiğim halde,sorun ne olabilir? Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Eğer 1-2 ay gibi uzun bir süredir yapıyor iseniz diyetinizi ve programınızı, ikisinide değiştirmeye bakın hatta tavsiyem 3-4 gün normal beslenin. Sonra kaldığınız yerden devam edin.

vucut belli bi müddet sonra kendini korumaya alıyor imkansız degil tabi ama ugraştırır bayağı antrenman sistemini ağırlaştır beslenmeyi değiştir diye tavsiye etmişlerdi forumda okudugum bı bılgıde,
bide kardeş bende 1.80 im kg 79 veya 80
70 kiloda kendini zayıf görürsün (bence) ideal kilomuz 75 zaten bizim

vucut belli bi müddet sonra kendini korumaya alıyor imkansız degil tabi ama ugraştırır bayağı antrenman sistemini ağırlaştır beslenmeyi değiştir diye tavsiye etmişlerdi forumda okudugum bı bılgıde,
bide kardeş bende 1.80 im kg 79 veya 80
70 kiloda kendini zayıf görürsün (bence) ideal kilomuz 75 zaten bizim
Haklısın aslında benim ilk hedefim 70 e dusup 80 e duzenlı bı sekılde cıkabılmektı ama 75 den 80 e cıkıcaz artık :)

Vücut küçüldükçe günlük kalori ihtiyacı azalır. Bu yüzden alınan kalori miktarını daha da azaltmak gerekir. 200 kalori kadar daha düşerseniz yağ yakımı tekrar başlar.

Bak vücut karbonhidrat depoları bosaldıgında yag yakımını yavaslatır haftada bir çok şekerli şeylere ka.madan 1 cheat day koyup karbonhidrat depolarını doldurursan o hafta boyunca yağ yakımı devam eder.

Back
Yukarı