Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güçte düşme yok zaten triceps tendonum sakat oldugundan çok fazla agırlıga giremıyorum son 2 haftadır bench press üst göğüs falan girmeye basladım hafif kilolarla su anda benchte max 100 kg.
sabahları kardiyo
ögleden sonra body şeklinde devam ediyo program
2 ayım kaldı bakalım mayıs 8 de nolacak aslında hazırana kadar uzatmayı dusunuyorum.
bende 2 hafta once defınasyona basladım. 128.6kg 1.95 boy bel 123. 1gun agırlık 1 gun sıddetlı cardıo programı uyguluyorum. 15gun sonrası 122.4kg bel 112. benım tum toplanma bel ve koltuk altında maalesef.
senın koltuk altı problemın yok gıbı gozukuyor masallah. allah azmımızı azaltmasın ınsallah.
benım tek sorunum alt karın yağları ve en gıcık gorunen yağlar onlar oldugundan çok canımı sıkıyorlar eskıye gore ıyı yol katettım ama tam anlamıyla tatmın degılım su anda daha ınce daha ınce daha daha daha
araştırdığım definisyon diyetlerinin çoğunda(ketojenler hariç) sabah 2 dilim ekmek, öğle 2 kaşık esmer makarna ya da pirinç pilavı veriyorlar, sen hiç yemiyor musun? baştaki diyetinde hiç değişiklik oldu mu? 46 günde çok iyi sonuç elde etmişsin, diyeti birebir uygulayabilirim
Konunuzu takip ediyordum bugün 8mayıs büyük gün Sanırım hedefinizde başarılı oldunuz gibi. before after fotoğraflarınızı koyarsanız güzel olur. tebrik ederim..
mükemmel ; önceki resimleriniz ölçüleriniz benimkilerle aynı ; depresyonuma çare olucak programınız ; bire bir uygulayacagım ; tek merak ettigim ; body calısmalarında hafif kilo bol tekrar mı yaptınız ? ? teşekkürler
body programımda az kılo cok tekrar olan hareketlerım oldu ama her hareket her bolgede degıl. genelde omuzda presste agır yana acıslarda hafıf cok tekrarlı setler goguste hep agır sadece cable cross larda hafıf cok tekrar dıger bolgelerdede genelde o sekılde oldu.
ama yag yakımında en onemlı unsur sabah ac karına 40 50 dk kardıo oldu...