Yağ Yakım Çalışmalarım Şubat 9 - Mayıs 8 (2011)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MDSK33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes çok merak ettiği için artık bir kaç resim atmayı düşündüm.

yağ yakımına başladıgımdan bu yana 46 gun geçmiş.
ben mayıs 8 de fotolarımı koyacaktım ama bunlar önden atayım :)

fotolar soguk çekılmıştır

before after şeklinde değil fotolar bu şu anki durumum.

önceki resimlerimi bulunca atıcam

1000485cy.jpg

Eklentiler

• özgür.JPG
    özgür.JPG
    130,7 KB · Görüntüleme: 600
bunlarda yağ yakım çalışmasına başlamadan önce çekilen fotolar ortalama 1.5 ay önceki fotolar olması gerekiyor

gerçekten o zaman vücudum ümitsiz vakka gibiymiş :)

Eklentiler

• CIMG1333.jpg
    CIMG1333.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 594
  • CIMG1170.jpg
    CIMG1170.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 625
güçte düşme yok zaten triceps tendonum sakat oldugundan çok fazla agırlıga giremıyorum son 2 haftadır bench press üst göğüs falan girmeye basladım hafif kilolarla su anda benchte max 100 kg.

sabahları kardiyo
ögleden sonra body şeklinde devam ediyo program

2 ayım kaldı bakalım mayıs 8 de nolacak aslında hazırana kadar uzatmayı dusunuyorum.

bende 2 hafta once defınasyona basladım. 128.6kg 1.95 boy bel 123. 1gun agırlık 1 gun sıddetlı cardıo programı uyguluyorum. 15gun sonrası 122.4kg bel 112. benım tum toplanma bel ve koltuk altında maalesef.

senın koltuk altı problemın yok gıbı gozukuyor masallah. allah azmımızı azaltmasın ınsallah.

benım tek sorunum alt karın yağları ve en gıcık gorunen yağlar onlar oldugundan çok canımı sıkıyorlar eskıye gore ıyı yol katettım ama tam anlamıyla tatmın degılım su anda daha ınce daha ınce daha daha daha :)

buda sırttan çekilmiş bir fotograf

Eklentiler

• kanat.jpg
    kanat.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 603
araştırdığım definisyon diyetlerinin çoğunda(ketojenler hariç) sabah 2 dilim ekmek, öğle 2 kaşık esmer makarna ya da pirinç pilavı veriyorlar, sen hiç yemiyor musun? baştaki diyetinde hiç değişiklik oldu mu? 46 günde çok iyi sonuç elde etmişsin, diyeti birebir uygulayabilirim :D

yazdım zaten 3.sayfada olması gerekıyor sanırım. karbonhidrata biraz daha yer verdım tabikide :)

ama bu hafta son olarak bu dıyete devam edıcem 2 ay boyunca biraz daha karb yuklu devam edıcem pırınc lapası vs tarzı.

Konunuzu takip ediyordum bugün 8mayıs büyük gün :) Sanırım hedefinizde başarılı oldunuz gibi. before after fotoğraflarınızı koyarsanız güzel olur. tebrik ederim..

fotografları yarın çarşamba öğleden sonra koyacagım diyetim aynı sekılde devam ettıgı ıcın topic e birşeyler yazmadım.

takip eden herkese tesekkurler :))

şu anda 73 kiloyum

sakin olun :)) güzel fotolar koycam. musait değilim şu gunlerde çarşamba sabahı çekebılırsem koycam ıns. arkadaslar

mükemmel ; önceki resimleriniz ölçüleriniz benimkilerle aynı ; depresyonuma çare olucak programınız ; bire bir uygulayacagım ; tek merak ettigim ; body calısmalarında hafif kilo bol tekrar mı yaptınız ? ? teşekkürler

body programımda az kılo cok tekrar olan hareketlerım oldu ama her hareket her bolgede degıl. genelde omuzda presste agır yana acıslarda hafıf cok tekrarlı setler goguste hep agır sadece cable cross larda hafıf cok tekrar dıger bolgelerdede genelde o sekılde oldu.

ama yag yakımında en onemlı unsur sabah ac karına 40 50 dk kardıo oldu...

sayfayı açtığımda bilgisayar bozuldu renkler gitti sandım :) soba boyasıyla mı boyadın hocam naptın sen kendine :) ama güzel gelişim tebrikler..

yok normal yarısmacı boyası ama arkadas bıraz boyayı cok surunce ortaya baya bi kötu gorunum cıktı cok parlaktı o yuzden sıyah beyaz yapayım dedım :))

---------- Post added at 12:29 ---------- Previous post was at 12:26 ----------

sondan 4. fotonun köşesinden bakabılırsın :)) baya bi zenciye bagladım

tebrikler kardeşim ; peki birşey daha soracagım tam olarak kullandıgın suplementler nelerdi(hangi marka) ? kaç gr kullandın ?

Son düzenleme:
Back
Yukarı