Yağ Yakım Günlüğüm (Başlangıç: 05.05.2014) (Bitiş: 01.07.2014)

04.06.2014 (CARSAMBA)

Kahvalti 12.30
4 yumurta beyazı
50gr beyaz peynir
1 tane domates

Antrenman Öncesi 15.00
100gr pilav
175gr tavuk göğsü

Antreman 16.00

Bugün omuz, karin ve cardio yaptim
Cardio;
10dk koşu
10dk bisiklet
10dk eliptical

Antrenman Sonrası 17.30
1 bardak protein tozu (30gr protein)

18.30
175gr tavuk göğsü
50gr beyaz peynir
2 dilim ekmek

21.00
200gr tavuk göğsü
50gr beyaz peynir

-------------------------------------------
Bugün Nasıl Geçti?

Bugün tartildim ve 80.7kg olmusum. 2kg almisim yani ama önemi yok 1 haftada eski kiloma geri donerim.

Onun dişinda bugün beslenmem ve antremanim çok iyiydi diyebilirim. Normalde protein tozu kullanmiyorum ama bir arkadasim 3, 4 bardaklik toz verdi bana, bitene kadar icicem onu.

İnşallah bi sıkıntı cikmazda hep boyle devam ederim.

Hafta sonu barfiks çekerken video çekip buraya atmayı dusunuyorum.

Takipte kalin ;)

Son düzenleme:
Arkadaslar Birden çok fena bir motivasyon geldi. Bundan sonra ölüceğimi bilsem bile yağli, şekerli şeyler yemiyicem.

Yarindan itibaren sabahlari aç karna 5km koşu yapmaya basliyicam. Aksamlarida agirlik + cardio antremanlariyla eskisinden de iyi bir yağ yakimi gerçekleştirmeyi düşünüyorum.

Beslenmem ise her zaman ki gibi protein agirlikli olcak. Karbonhidrati sadece antrenman öncesi alicam.

Bugün zaten antrenman ve beslenmem çok iyiydi ama bundan sonra çok daha iyi olacak inş.

Takipte kalın.

05.06.2014 (PERSEMBE)
Kahvaltı-(10.30)
Omlet (100gr yağsiz kaşar + 3 yumurta beyazı)

13.00
200gr tavuk göğsü
50gr beyaz peynir

15.00
300gr izgara tavuk göğsü
50gr beyaz peynir

Antrenman Öncesi 17.00
200gr kiymali makarna
100gr barbunya

Antreman 19.00
Bugün bacak, karin ve cardio yaptim
Cardio;
10dk koşu
10dk bisiklet
10dk eliptical

Antrenman Sonrası 20.30
1 bardak protein tozu (30gr protein)

21.30
300gr ızgara tavuk göğsü
50gr beyaz peynir
1 dilim ekmek

-------------------------------------------
Bugün nasil geçti?

Sabah yagmur yagdigi için koşu yapamadim. Aksam haberlerde de pazar gününe kadar yağmurun devam edeceği söyleniyordu. Bende koşu yerine evde 3kg dambillar ile sabahları home workout tarzi yağ yakici antrenmanlar yapcam. Aksamlarida salonda agirlik + cardio antremanlarina devam.

Bunların dişinda bugün beslenme ve antrenman bakimindan güzel geçti. Canim çok fena tatlı tarzi şeyler çekiyor ama yemiyicem. Zaten ilk haftayi atlattıktan sonra bu tatlı ihtiyacininda azalacagini düşünüyorum.

ramazanda kadar diyetimi hic bozmadan devam etsem çok iyi olucak. Ramazanda zaten oruç tutacagim için yagli şekerli şeyler yiyemiycem, bi yandan ramazan ayi çok isime yariyicak :)

Takipte kalin ;)

Son düzenleme:
Back
Yukarı