Yağ Yakım Günlüğüm >> Takipte Kal Değişime Şahit Ol (Resimli)

44. Gün ~ 31.03.2015 / Salı

1.Öğün
Krep (3 Tam Yumurta + 2 Yemek Kaşığı Yulaf + 100gr Yağsız Kaşar Peyniri)
2.Öğün
100gr Yağsız Ton Balığı + 100gr Bulgur
3.Öğün
100gr Ton Balığı + 1 Tane Küçük Domates
4.Öğün
Krep (3 Yumurta Beyazı + 1 Yemek Kaşığı Yulaf + 50gr Yağsız Kaşar Peyniri) + 300ml Ayran

1.öğünde yumurtaları tam yememin sebebi köy yumurtası olması :D
köy yumurtasını ziyan etmek istemiyorum zaten çok pahalı o yüzden tam yiyorum :D

beslenmem ve antrenmanlarım çok güzel gidiyor, inşallah böyle devam eder..

takipte kalın ;)

Boks müsabaka lari için biraz daha bekle derim ciddi anlamda cikacaksan 1-2 yıl tekniğin ve yumruklar in oturması gerekiyor zaten bunları ilk maçında anlarsın ama öylesine cikacaksan olur .yağ yakımina devam hep beraber az kaldı...

@murderali
eti lilatif yulaf ezmesi :)

@sarisinmodel
ya övünmek gibi olcak ama dövüş sporlarına cidden çok yatkınım. 3 ayda tekniğim tamamen oturucağını sanmam ama il çapında yapılacak olan basit musabakalar için yeterli olucaktır bence :)

38. Gün ~ 25.03.2015 / Çarşamba

1.Öğün
Krep (1 Tam Yumurta + 2 Yumurta Beyazı + 2 Yemek Kaşığı Yulaf + 100gr Yağsız Kaşar Peyniri)
2.Öğün
200gr Izgarada Tavuk
3.Öğün
100gr Ton Balığı (Yağını süzebildiğim kadar süzdüm) + 100gr Bulgur + 200ml Ayran
4.Öğün
200gr Izgarada Tavuk

Arkadaşlar motivasyonum inanılmaz yüksek. Bugün arkadaşlar yanımda pideler, lahmacunlar neler neler yediler ama hiç takmadım bile, yazın görücem ben onları :D

Bunlarda bugün çektiğim biceps-triceps pozlarım :)
http://i.hizliresim.com/ORp305.jpg
http://i.hizliresim.com/39n1OA.jpg
Ağırlık çalışmama rağmen fena değil bence, pazartesi fitness salonuna başladıktan sonra çok daha iyi antrenmanlar yapıcam inşallah.

@hasim301 buda merak ettiğin krebimin fotoğrafı. Gramajları kendine göre ayarlıyıp tüketebilirsin, tavsiye ederim.
http://i.hizliresim.com/dnAWOV.jpg

Yağ yakımına tam gaz devam, takipte kalın ;)
Hocam krepin tarifini atarmisin bana bidr yulafi 2 deilde bir kaşik atsak nasil olur

@sarisinmodel
haklısınız, ben kendime güveniyorum sorun yok :)

@hasim301
yumurtayla yulafı orantılı atman gerek yoksa ikisi birbirine tam olarak karışmıyor.

Tarif:

Arkadaşlar dün ölçülerimi ölçtürmüştüm, günlüğe yazmayı unutmusum.

31.03.2015 Vücut Ölçüleri:

kol: 39cm
göğüs: 111cm
omuz: 128cm
bel: 102cm
baldır: 65cm
kalca: 110cm

1 ay sonra birdaha ölçtürüp tekrar günlüğe yazarım.

45. Gün ~ 01.04.2015 / Çarşamba

1.Öğün
Krep (3 Tam Yumurta + + 2 Yemek Kaşığı Yulaf + 100gr Yağsız Kaşar Peyniri + 1 Yemek Kaşığı Zeytin Yağı)
2.Öğün
Krep (3 Tam Yumurta + + 2 Yemek Kaşığı Yulaf + 100gr Yağsız Kaşar Peyniri + 1 Yemek Kaşığı Zeytin Yağı)
3.Öğün
200gr Haşlama Tavuk Göğsü
4.Öğün
200gr Haşlama Tavuk Göğsü

Arkadaşlar yağ yakımına aynen devam, hiçbir sorun yok. Bu arada yumurtaları tam yememin sebebi köy yumurtası olmaları, ziyan etmek istemiyorum :D çünkü her zaman yiyemiyorum :D

takipte kalın ;)

46. Gün ~ 02.04.2015 / Perşembe

1.Öğün
Krep (1 Tam Yumurta + 3 Yumurta Beyazı + 3 Yemek Kaşığı Yulaf + 100gr Yağsız Kaşar Peyniri + 1 Yemek Kaşığı Zeytin Yağı)
2.Öğün
100gr Yağsız Ton Balığı + 50gr Bulgur
3.Öğün
100gr Yağsız Ton Balığı
4.Öğün
250gr Izgarada Tavuk Göğsü

Arkadaşlar beslenmem aynı şekilde devam ediyor, antrenmanlarımıda artık salonda yaptığım için daha verimli geçiyor. Dün saunaya girdim ve çok hoşuma gitti (ilk defa girdim).
Bundan sonra her çarşamba günleri antrenmandan sonra 10, 15dk sauna yapıcam, gerçekten inanılmaz su atıyor vücut.

Yağ yakımına tam gaz devam :)
iyi forumlar, takipte kalın ;)

47. Gün ~ 03.04.2015 / Cuma

1.Öğün
5 Yumurta Beyazı + 150gr Yağsız Kaşar Peyniri
2.Öğün
300gr Izgarada Tavuk
3.Öğün
200gr Haşlama Ciğer
4.Öğün
150gr Haşlama Ciğer + 3 Yumurta Beyazı

Bugün Antrenmandan Önce Çektiğim Resimler:
http://i.hizliresim.com/39Qaqj.jpg
http://i.hizliresim.com/P5mo7Q.jpg

Diyetim ve antrenmanlarım çok güzel gidiyor arkadaşlar. Yukarıdaki resimlerde de gördüğünüz gibi değişim devam ediyor, çok iyi sonuçlar almaya başlıyorum.
Dün gece rüyamda kocaman çikolatalı tulumba tatlısı gördüm ve işin komik yanı rüyamda bile diyetteyim diye yemedim :D :D
İradem gerçekten acayip güçlü hale geldi, yaza kadar herşey çok güzel olucak inşallah :)

herkeze iyi forumlar, takipte kalın ;)

Merhaba
bodyforumtr ile yeni tanıştım tanışır tanışmaz senin konun ile karşılaştım ve günlüğün bana çok uydu
19 yaşındayım 180 boyundayım 95 kiloyum (1 yıl önce 30 kilo verdim 120 kilodan 90 kiloya düştüm) bazı olaylar felan oldu 5 kilo aldım ve artık kilo vermeye karar verdim tekrar inan yeri geldiğinde ağlayacaktım resmen kilo veremiyorum diye 5 kilo almıştım 1 hafta önce diyet yapmaya başladım hiç tatlı yemedim senin günlüğün ile tanıştım senin günlüğünde yaptıklarını yapıcam ama düzeltmeler olucak tabi ki spor geçmişim yok 1 yıl önce 1 ay yapıp yapıp bıraktım ama şimdi koşu bandı alıcam ve dambıl alıcam evde çalışıcam inan seni görünce motivasyon geldi Sorularıma gelicek olursak senin günlügünü uygulasam aynı sonucu elde edebilir miyim?
Lanet ettiğim vücudum malesef
http://i.hizliresim.com/gkEYG0.jpg
http://i.hizliresim.com/kjm8lr.jpg

48. Gün ~ 04.04.2015 / Cumartesi

1.Öğün
Krep (1 Tam Yumurta + 3 Yumurta Beyazı + 2 Yemek Kaşığı Yulaf + 75gr Beyaz Peynir + 1 Yemek Kaşığı Zeytin Yağı)
Ara Öğün
4 Tane Ceviz
2.Öğün
250gr Izgara Tavuk Göğsü
3.Öğün
200gr Izgarada Tavuk Göğsü + 1 Yemek Tabağı Nohut
4.Öğün
100gr Izgarada Tavuk + 5 Yumurta Beyazı

---------

@qoldex
benim günlüğümü uygulamamı tavsiye etmem. Yazın askeri okul mulakatlarında 73kg çıkmam gerekiyor o yüzden çok ağır diyet yapıyorum. Karbo ve yağ minimum miktarda alıyorum. Forumun beslenme bölümünde konu açarak forumdaki bilgili arkadaşlarla beraber güzel bir beslenme programı oluşturmanı öneririm.

Bu arada vücudun çokta kötü değil benim başlarkenki halimden pek bir farkı yok? Bak ben 47 günde ne hale geldim ve bu daha başlangıç :) 3 Ay sonra spartacüs gibi olucam inşallah :D

takipte kalın ;)

Biri bana 15 20 Kilo vermelisin dedi çok kötü oldum anlıyosundur beni en kisa zamanda en etkili çözümü almam lazım

49. Gün ~ 05.04.2015 / Pazar

Arkadaşlar bugün mahalleden bir abim onların köyüne gidip bazı köy işlerine yardım etmemi istedi :D
Bu yüzden beslenmeme çok özen gösteremedim, haberiniz olsun :D

1.Öğün
Krep (2 Tam Yumurta + 3 Yumurta Beyazı + 4 Yemek Kaşığı Yulaf + 100gr Beyaz Peynir) + 1 Tane Yeşil Elma + 1 Tane Kivi
2.Öğün
Yarım Ekmeğin içine Peynir Domates ve Zeytin :D
3.Öğün
300gr Izgarada Tavuk (köy tavuğuydu, kafasını bizzat gözümün önünde abim kesti :D)
4.Öğün
300gr Kızartılmış Tavuk (Tavada Yağ ile kızarttık)

Köy işleri acayip zordu, bazı öğünlerimde ki kötü beslenmeme rağmen çok iyi yağ yaktığımı bile düşünüyorum.
Yarın tartılıp bu hafta kaç kilo verdiğimi yazarım.

takipte kalın ;)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün tartıldım ve bu hafta 1.5kg vermişim.

Toplam da 50 günde 11kg verdim.
60.gün (10 gün sonra) güncel vücut fotoğraflarımı paylaşıcam.

Bugün kü yediklerimide akşam 11 gibi yazarım, takipte kalın ;)

Süper ilerliyosun :) bişey sorucam pişmiş bulguru 100 gramı ne kadar ediyor :)
http://i.hizliresim.com/zmXpv9.jpg
bu arada mesela bugün akşam öğünü buydu patateste 1 tane yiyebildim bulguru hepsinini yiyemedim patlıcan ezmesi de sarımsaklı yoğurtla yapıldı çok mu fazla yoksa anormal mi bu arada senin hiç sebze yediğini görmedim

50. Gün ~ 06.04.2015 / Pazartesi

1.Öğün
Krep (5 Yumurta Beyazı + 3 Yemek Kaşığı Yulaf + 100gr Yağsız Kaşar Peyniri + 1 Yemek Kaşığı Zeytin Yağ) + 1 Tane Domates
2.Öğün
200gr Izgarada Tavuk
3.Öğün
400gr Izgarada Tavuk + 400ml Ayran
Ara Öğün
1 Tane Yeşil Elma + 1 Tane Kivi + 5 Tane Kuru Kayısı
4.Öğün
2 Tabak Sulu Tavuklu Patates + 3 Dilim Ekmek + 400ml Ayran

Bugün 3. ve 4. öğünü biraz abarttım ama pek kafama takmıyorum çünkü gayet iyi gittiğimi düşünüyorum.
Pazar günü cheat meal yapıcam. Orta boy pizza ve tulumba tatlısı yemeği düşünüyorum, Pazar gününü sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yağ yakımınıda tam gaz devam..
Takipte kalın ;)

-------------------------------------------------

@qoldex
100gr ne kadar ediyor derken karbo miktarınımı soruyorsun yoksa kaç kaşık olduğunu felan mı?
ayrıca akşam öğünün yeterli mi yetersiz mi bilemem, gün içerisinde ihtiyacın olduğu kadar protein-karbo-yağ miktarını hesaplıyıp ona göre alman gerek işte.

bu arada sebze yemeğe pek alışık değilim ondan yemiyorum sanırım.

Seninle aynı düzende ilerliyorum pişmiş bulgur pilavı 100gr yalnız kaç yemek kaşığı yapar'ı sormuştum :)

Back
Yukarı