Yağ Yakım Günlüğüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FuKaGa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3e6erepu.jpg

Yağı fazlamı aliorum ya :) bide kalori miktarim iyimi sizce

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kaloriyi tamamlayamıyorum doyuyorum hemen ne yapcam ben ya :(
Yemekte zorlanıyorsan,150 gr yulafı 200 ml süt,bir avuc ceviz,yada badem,birbavuç kuru üzüm shakerden geçir ve güzelce iç,hem lezzetli hem besleyici hemde 1200 kalori,böyle şeylerle yeme sorununu çözebilirsin.Yemesi kolay kalorisi yüksek.[DOUBLEPOST=1403859718][/DOUBLEPOST]
Ben kaloriyi tamamlayamıyorum doyuyorum hemen ne yapcam ben ya :(
Yemekte zorlanıyorsan,150 gr yulafı 200 ml süt,bir avuc ceviz,yada badem,birbavuç kuru üzüm shakerden geçir ve güzelce iç,hem lezzetli hem besleyici hemde 1200 kalori,böyle şeylerle yeme sorununu çözebilirsin.Yemesi kolay kalorisi yüksek.

Evet arkadaşlar son kilom 79,5 sonunda 80 nin altına düşdüm mutluyum yeni hedefim 75 ramazan dolayısıyla fazla bişey yapamıyorum ama yinede verdim 1 kilo 15 günde :) bu arada alt vücut çalışmıyorum ramazanda sadece göğüs biceps ve triceps çalışıyorum. Göğğüslerde biraz yağ var hala bicepslerim de bu durumda işte biraz yağ var yine ama zamanla gidicek inşallah.

Yurttaki program oturunca bende kendi yeni programımı yapdım beslenmeme doğaçlama dikkat edicem artık yapcak bişey yok ne gelirse onu yiyiyoruz dışarı çıkma şansımız yok :) spor programı olarakda sadice gece yatmadan önce 30dk lık bi boşluk var onun haricindede yapcak bir zaman yok onun için az koydum. dambıl götürme şansımda yok bu olanaklara bakarakdan yeni programımı yapdım. Cumartesi Pazar evdeyim

SALI
Push Up 12 15 20
Dips 3x 15
Mekik 3x 20

PERŞEMBE
Push Up 12 15 20
Dips 3x 15
Mekik 3x 20

CUMARTESİ
GÖĞÜS
Dumbbell Bench Press 12 10 8 6
Dumbbell Fly 3x10