Yağ Yakım Günlüğüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FuKaGa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
85,5 kiloyum nası oldu anlamadım :) ama. 85,5 kiloyum baya bi sevindim :)

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gün bunları yiyebilmek için 10 dk fazlA kardiyo yapdım: )
a4usevaq.jpg

Kardiyoda burda. 6dk koşu 34dk yürüyüş 5 dk bisikletle bitirdim

ene8yqa4.jpg

Bu aralar içimde baya bi gaz birikiyor her hangi bir ağrı yapmıyor ama baya bi var :) bi de metobolizmayı hızlandırmak için önerceğiniz bir şey varmı

Kilo vermeye devam ediyirum bu hafta 700 gr verdim. Kilo 85,5 den 84,8 e düştü bu hafta diyetimi daha sıkı yapıcm

Dambıllar ne alemde, sorun var mı?
halletim hocam kauçukları verip üstüne 20 lira ekleyip döküm aldım nerdeyse 2 kat boyut farkı var.

haftada 700 gr iyidir,bu diyetinin iyi gittiginin göstergesidir,bunun üzerinde kilo kaybetmeye calisma yag yakimini birakir kaslardan yemeye baslarsin.

ben bu hafta gerçekden hiç kilo vermeyi beklemiyordum çünkü biraz kaçamak yapdım ne gibi pazar günü ödül olarak yarım ekmek döner yedim. arada gittim geldim küçük 15gr- 30gr günde çikolata, 40 50gr börek poğaça yemişdim yada başka birşey yedim öle biraz fazla kaçamak yapdım. ama sporlarımıda biraz arttırdım mesela 30dk kardiyo yapıcağıma 40 dk felan yapdım öle veridm zaten haftada en fazla 1 kilo civarı veriyorum

Bu gün akşam uyaya kaldım kaldığımda saat 21:00 dı direk yemek yedim ama yinede geç oldu inşallah bi zararı olmaz :(

a4apabu8.jpg
ara öğünüm :)

6 kaşık yulaf ezmesi 20 gr biiter cikolata 35 gr muz ve 12 tane fındıkdan yapılmış musli ve 1 bardak light sut :)

Bu hafta kilo kaybı az oldu 200 gr verdim. Bu hafta zateb diyetim biraz gevşek oldu birazdaha sıkı bir diyet yapmam gerekicek önümüzdeki haftada hedef 83 :)

ege3yhym.jpg
bu günkü beslenmem bu şekilde kontrol amaçlı hesabladım

a4apabu8.jpg

6 kaşık yulaf ezmesi 20 gr biiter cikolata 35 gr muz ve 12 tane fındıkdan yapılmış musli ve 1 bardak light sut :)

Fukaka bu bayagi bir ara ögünden cikip ana ögün olmus:)Hemde 600 kalorilik baba bir ana ögün:)

Fukaka bu bayagi bir ara ögünden cikip ana ögün olmus:)Hemde 600 kalorilik baba bir ana ögün:)

Evet biraz öle gibi duruyor zatrn yapdığımada pişmam oldm :) tadı hiç iyo değildi malesef bunu yapmamın sebebi sabah karbo almamış olmamdı :) onu tamamladım

Bu arada

Bu gün 2 ayı Tamamlamış bulunuyorum :) ölçülerim şu şekilde

Kilom 94,4 - 83,5
Bel 108 - 97
Kol 34 - 36
Göğüs 101

Diğer ölçüleri alamadım malesef. Ama son değişiklikler böle :)

Bu gün chatting olarak hamburger menü yiyicem şuan her şeyi ayarladım prtotein karbonhidrat kalori ayırdım hamburgere hamburgerle bu günü aşmadan tamamlamış olucam inşallah :) yarın yeni kilomu yazıcam yine tahminde bulunuyorum 83 civarı bişeydir gçenen hafta tutumadı ama tutar inşallah okullar kapanana kadar hedefim 70 küsürlere inmek yani 78 77 civarı felan olmak

şekersiz iç cayı, yesıl çay iç bol bol guzel deva met..
a4apabu8.jpg

ege3yhym.jpg
bu günkü beslenmem bu şekilde kontrol amaçlı hesabladım

Günde kaç kalori alman lazım?

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı