Yağ Yakım Günlüğüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FuKaGa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla cok ıyı hocam benım mıdede kucuk ama yıyoruz işte karb fazla lamdıgımda gluten hormonu beyne doyma hıssı vermıyor malesef. ama bazende hıc yemek ıstemem. :)

valla cok ıyı hocam benım mıdede kucuk ama yıyoruz işte karb fazla lamdıgımda gluten hormonu beyne doyma hıssı vermıyor malesef. ama bazende hıc yemek ıstemem. :)

valla hocam bence çok fazla sıkı diyet yapmamak lazım dopktorumda bu şekilde önerdi ama ben böle doyuyorum rahatım yani ama akşam normalde ekmek yemezdim ama 5 tane ızgara köfte ve 1 dilim tahıllı ekmek 1 bardak ayran ve salata yedim fazla değildir inşallah ama köfteler iyiydi :)

Bu aralar motivasyonum düşmekde nedense :( arkadaşlarım ve ailem zayıfladın vs... diyolar ama kendimde pek fark göremiyorum 20 günde bu normalmi cuma günü tartılıcam sabahdan bakalım kaç olucak 88 in altına düşmü olmassam diyetimde değişikliğe gidebilirim

kendıne bı carp up yap bıraz hzılandır matebolızmayı.carp up gununde abur cubur da ye ama daha cok lıflı yıyeceklery e yulaf meyve vs. aksamkı tahıllı ekmek sıkıntı yartmaz.

kendıne bı carp up yap bıraz hzılandır matebolızmayı.carp up gununde abur cubur da ye ama daha cok lıflı yıyeceklery e yulaf meyve vs. aksamkı tahıllı ekmek sıkıntı yartmaz.

daha demin telefondan resmimi çekip eski resmimle karşılaştırdım aklıma yeni geldi :) gerçekden fark varmış ya bu arada kuru yemiş yiyecekdim bu gün ama unuttum ara öğünleri unutuyorum genellikle :)

20. Günümde fotolarım
1. Gün 94,5 kilo
ave9yba6.jpg

ahe4y7y3.jpg

20. Gün 89,4 kilo

da9utyta.jpg

uda7yren.jpg

BiraZ erken ama yorumlarinizi bekliyorum :)

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Programima yürüyüş ve kosu ekledim

Sali ve persembe ve cumartesi gunleri 10 dk yuruyus ve 1 dk koşu 4dk yürüyüş. Diye 30 dk ya tamamliyacagım. Bu sekilde ekledim

Sıkı beslenmeyi bırakıp doktorumun vetdiği sağlıklı beslenmeye geciyorum diyetin ismi tas devri duyanlar olmustur. Son kilomu yazicam yarin sabah

94,4 kilodan 88 kiloya indim sonunda :) kendime yine hedef koydum 85 in altına inersem 1 tabak etli pilav yiyicem :) vallaha şuan en çok özlediğim şey aklımda ne patetes ne kebab ne dürüm var validenin pilavına değişmem hiç birini :)

bide bu gün sabah kendime omlet yapdım 1 tam yumurta 1 tanesinin beyazıyla içine 1 tane çeri domates kibrit kutusu kadar light peynir ve bide 1 bardak süt le güzel gitti :) omlette 1 tatlı kaşığı kadar zeytin yağı kullandım fazla sorun olucağını sanmıyorum. Bide koşu ve yürümeye başladım. 4dk koşu ve 26dk yürüş 5dk da soğuma haeketleriyle günü kapattım. Ama baya bir kondisyon eksikliği varmış. :) birde 20 gün önce ben 3 şınav bile çekemiyorudum. Hayatımda hiç 4. şınavı çekememişdim. Şimdi ise 25 rahat yapıyorum git gidede artıyor inşallah :)

Sabah: 1tam yumurta + 1 yumurta akı + 1 çeri domates + 1 kibrit kutusu peynir ile omlet bide yanında 1 dilim tahıllı ekmek ve 1 bardak süt
öğlen: 1 tabak kuru fasulye + yarım dilim ekmek + 1 tane salatalık + 1 kase yoğurt
ara öğün: 10 tane fındık
akşam: salata ile 80gr balığı karıştırıp yedim + 3 tane buğday ile yapılmış köy sarması

Sabah : 1 kase yulaf ezmesi + 1 tane yumurta
Öglen : 1 tabak ıspanak + 1 dilim ekmek + yağsız yoğurt + BIRAZ peynir
Antreman
Akşam: yarım tabak iıspanak + 80gr tavuk + 1 dilin ekmek + salata + yagsiz yogurt

Sabah : dunkuyle ayni
Oglende ayni
Aksam 1 corba salata 1 dilim ekmek

Sabah: 1 tam yumurta + 1 yumurta akı + çay + salata

Öglen: 2 kasik barbunya + 1 tabak bulgur ve 100 gr tavuk
Aksam: ödul öğünumdu tatlı vs bir suru sey yedim :)

Bu gun full chet meal ypdim yrin kilom kac olcak cok merak ediyorum :)

Tam 1 ay oldu yağ yakım programina başlıyalı
7 kilo vvermiş oldum 94,5 den 87,5 e düsdum bel olcum 108 den 105 ed üşdü kollarım 34 den 36 ya çıkdı

Back
Yukarı